StoryEditor
ŽivotPUCA OD SREĆE

Stipe Legenda jedan od prvih mještana Podstrane koji se cijepio protiv korone: Svi se cijepite da ove godine možemo zaigrati tombolu na svetog Duju!

24. veljače 2021. - 11:12
Stipe Mikuličić poznatiji kao Stipe Legenda jutros je u Podstrani dobio cjepivo Astra Zenece.Privatan Album

Nema te televizijske emisije u kojoj se on nije pojavio, a njegova arhiva s fotografijama hrvatskih predsjednika, sportaša, glazbenika i glumaca uistinu je impresivna.

U posljednje se vrijeme Stipe Mikuličić, nama u Splitu poznat kao Stipe Legenda, pomalo pritajio, jer se zbog svojih godina čuva od koronavirusa.

No sada za to više nema razloga jer je jutros jedan od prvih mještana Podstrane koji se cjepio u ordinaciji liječnika Nardija Silića. Naša Legenda dobila je cjepivo Astra Zenece, a dala mu ga je sestra Ines Ribarović.

Stipe ne bi bio Stipe da nas nije nazvao i odmah se time pohvalio. Sretan je, kaže, i super se osjeća, bez ikakvih nuspojava.

- Pozivam sve moje mještane Podstrane, Hrvate i Hrvatice da se cjepe pa da zajedno u peti misec na Rivi dočekamo tombolu za feštu svetog Duje, rekao je Stipe Legenda, bez kojeg, naravno, ovaj splitski blagdan nijedne godine ne može proći, jer je upravo on taj koji izvlači brojeve na tomboli i nekome sretniku na svetog Duju donese sreću.

image
Stipe Mikuličić
Privatan Album
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2021 23:12