StoryEditorOCM
Životvarljiva sreća

Stariji bračni par na lotu dobio milijune eura; Muž: Ljut sam na sebe što sam ikada volio tu ženu

Piše MOZAIK SD
3. listopada 2023. - 14:09
 Kenneth i Connie Parker na lotu su osvojili jackpot u  protuvrijednosti od gotovo 24 milijuna eura (ilustracija)Afp

Veliki dobitak na lotu san je mnogih igrača diljem svijeta, a njih nije malo. Međutim, stručnjaci su znali upozoravati da je veliki dobitak i veliki problem koji je u stanju iz temelja promijeniti život.

Bračni par Kenneth (77) i Connie (74) Parker iz New Yorka na lotu je osvojio jackpot u iznosu od 25 milijuna dolara, što je u protuvrijednosti gotovo 24 milijuna eura. Par je bio sretan jer su s toliko milijuna mogli ispuniti mnoge svoje životne snove te nešto dati i djeci. Međutim, sve je ispalo drugačije.

Loto listić je uplatila Connie i novac je isplaćen na njezin račun.

Čim joj je sjeo novac, izbacila je supruga iz stana. Connie nije željela mužu dati ni cent od njegovog dobitka na lutriji i odmah je s njim prekinula kontakt.

– Siguran sam da me je Connie htjela spriječiti da velik dio dobitka dam svojoj djeci. Imam petero djece iz prethodnog braka. Osjećam se izdano. Jednostavno nisam mogao vjerovati što mi radi. Još uvijek sam ljut na sebe što sam ikada volio tu ženu, rekao je razočarani Kenneth koji se potom razveo od supruge i tužio je, prenose Mirror i Fenix-magazin.

image

Par iz New Yorka dobio je 25 milijuna dolara (ilustracija)

/Shutterstock

Njih su dvoje prije toga imali sretan brak. Kako kaže Kenneth, nikada nisu imali puno novca. Zato su igrali lutriju u nadi da će jednog dana osvojiti veliki jackpot.

– Kad smo osvojili milijune, bio sam siguran da ćemo kupiti novi stan i novi auto. Bio sam siguran da ćemo uživati ​​u ostatku života i puno putovati, rekao je Kenneth kojemu je dobitak značio kraj bračne sreće.

Njihov slučaj potvrda je teze da veliki dobitak donosi velike promjene pa i u probleme u životima dobitnika te da dosadašnja velika sreća i sklad preko noći postaju kula od karata. Sa srećom doista treba znati.

image

Listić je donio financijsku sreću, ali i bračnu nesreću (ilustracija)

Angela Weiss/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. studeni 2023 01:12