StoryEditor
ŽivotON UISTINU NE STARI

Sreli smo legendarnog HTV-ovog voditelja i izgleda sjajno; i on je poput Sanje Doležal pobjegao iz Zagreba, televiziju više uopće ne gleda, evo što mu je sad glavna preokupacija

Piše M.K.
28. studenog 2017. - 14:17

Za neke ljude uistinu vrijeme kao da je stalo. I to ne samo gledano u godinama, nego desetljećima! Legendarni HTV-ov voditelj kojeg smo sreli na modnoj reviji Aleksandre Dojčinović definitivno je jedan od njih.

Uvijek izgleda jednako elegantno, jednako dotjerano, smireno i zadovoljno. Takav je bio i u godinama najvećeg "poslovnog žrvnja", kad nema gdje ga nije bilo, i zadnjih godina kada uživa u više nego zasluženoj mirovini, u kojoj se povukao iz Zagreba i preslio u Samobor.
 

 

No Oliver Mlakar u Samoboru ne vodi povučeni život, vrlo je aktivan na kinološkim izložbama jer je konačno dočekao godine u kojima se mogao u potpunosti prepustiti svojoj velikoj ljubavi, psima, posebno sorti s kojom "druguje" više od trideset godina, patuljastim šnaucerima.

Upravo zbog pasa, kako bi se mogli baviti njihovim uzgojem, Mlakar je i preselio u Samobor.

"Psima sam na tome zahvalan, živim u prekrasnoj prirodi i oni su za to zaslužni..." - zadovoljno rezimira slavni voditelj.

Iako je život proveo ispred kamere, televiziju danas gotovo uopće ne gleda, otkrio je ove godine u razgovoru za 100posto.

"Uglavnom sam vani, oko kuće, nemam naviku sjediti pred televizorom. Stoga rijetko i palim TV. No, sa zadovoljstvom pogledam neke vrhunske sportske događaje. Naročito vrhunski nogomet, tenis i atletiku. Druge stvari ne gledam!" - ustvrdio je jedan od najvitalnijih hrvatskih TV voditelja.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

29. rujan 2020 03:59