StoryEditorOCM
Životdino goleš

Sreća u obitelji ‘splitskog zeta‘, voditelja Dnevnika Nove TV: ‘Plakao sam kada je Pavle došao na svijet...‘

Piše Željka Stanković/Gloria
22. kolovoza 2024. - 08:30

Novinar i voditelj Dnevnika Nove TV Dino Goleš (32) i njegova supruga, voditeljica na Top radiju Nina Slišković Goleš (35) dva mjeseca prije sedme godišnjice braka dobili su najljepši poklon, sina Pavla koji je na svijet stigao početkom srpnja, piše Gloria.

No, u njihovoj je obitelji i dalje najveća zvijezda trogodišnji Šimun koji je brata prihvatio od prvog dana, ljubomoru još ne pokazuje, a dan započinje poljupcem i maženjem s bebom. U to smo se uvjerili i kada su nam otvorili vrata svog zagrebačkog doma, gdje smo svjedočili njihovoj obiteljskoj idili.

image

Dino Goleš i Nina Slišković Goleš

Slobodna Dalmacija

"Sreća nas je pomazila, osjećam se kao da smo osvojili jackpot. Borimo se s neprospavanim noćima, ali na to smo bili spremni. Kako je Šimun bio jako zahvalna beba, cijelu sam trudnoću govorila da nema šanse da ponovno dobijemo takvo dijete, ali dogodilo se. Pavle je suradljiv, ali i mi smo opušteniji nego prvi put", govori Nina.

Isprva joj je u pomoć uskočila majka, a zatim je Dino koristio dva tjedna očinskog dopusta i pomalo sa sjetom govori o povratku na posao jer u ovoj ulozi uživa više nego što je mogao zamisliti. "Očekivao sam da će biti mnogo teže i izazovnije, a sada tek vidim da sam ovaj put bio uzbuđeniji jer sam znao što me čeka i koliko je to lijepo. Deset dana prije porođaja nisam mogao spavati od uzbuđenja i dočekati trenutak da ga vidim. Kako je Nina rodila carskim rezom, nisam mogao biti uz nju, ali sam bio s druge strane zida. Plakao sam i ponijele su me emocije kada je Pavle došao na svijet", kazao je Dino, koji je u trenutku kada smo stigli u njihov stan prematao i odijevao sina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. rujan 2024 18:13