StoryEditorOCM
Životsvadbena zvona

Sprema se velika fešta u obitelji Asanović: sin Antonio ženi kćer jednog našeg proslavljenog nogometaša

Piše MOZAIK SD
26. srpnja 2024. - 20:45

Početkom rujna u Zadru će se održati velika fešta, na kojoj će se, među brojnim uzvanicima, naći i dvije nogometne legende - Aljoša Asanović i Josip Skoblar - a čija će djeca 7. rujna upravo u tom gradu izreći sudbonosno da.

Kako donosi IN magazin, Antonio Asanović i Josipa Skoblar svoju će ljubav potvrdili pred dvjestotinjak uzvanika, a svi detalji vjenčanja isplanirani su do najsitnijeg detalja.

image

Josip Skoblar snimljen u svojoj kuci u Privlaci kraj Zadra

Luka Gerlanc/Cropix

‘‘Najbitnije je da je cura normalna, da bude uz mene i da mi bude podrška.‘‘, rekao je Antonio jednom prilikom. 

Sve to i još mnogo više, pronašao je u svojoj Josipi. Kako se vjenčanje bliži, Antonio je posljednjih mjesec i pol na svojem Instagram storyju objavio dvije njihove zajedničke fotografije.

Budući da je lijepa Zadranka, kći proslavljenog nogometaša i trenera Josipa Skoblara, po kojem je i dobila ime, osnivačica studija koji se bavi organizacijom vjenčanja, ne treba ni sumnjati da će sve ‘ići kao po špagi‘.

Antonio je inače slika i prilika slavnog oca, koji se i sam bavi nogometom, a zanimljivo je da je Aljoši, dok je igrao za Hajduk, upravo Josip Skoblar bio trener.

Inače, cijela obitelj Asanović iznimno je povezana, a Antonio je posebno blizak sa sestrom, modnom dizajnericom Anamarijom Asanović, kao i nećakinjom Zorkom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. rujan 2024 00:40