StoryEditor
Životolja einfalt

Splitska ‘vampirica‘ izgubila novčanik u kojem je imala tisuću kuna. Baš kad se pomirila s gubitkom dobila je poruku: ‘Sve vas čeka u babe i dide na Skalicama!‘

Piše M.P.
16. studenog 2021. - 22:28

Da još ima poštenih ljudi uvjerila se splitska 'vampirica' Olja Einfalt Mihovilović kojoj je vraćen izgubljeni novčanik. 

Olja se autobusom vraćala iz Zagreba gdje je bila na pregovorima za sudjelovanje u još jednom reality showu, no o čemu se radi, nije nam htjela otkriti. Pretpostavljamo kako se radi o 'Survivoru', koji će se uskoro početi prikazivati na Novoj TV, jer nam je nedavno rekla da je poslala prijavu

Nakon petosatne vožnje iz Zagreba prema Splitu stigla je u stan na Mejama i shvatila da nema novčanik.

- U njemu su mi bili svi mogući dokumenti, bankovne kartice i oko tisuću kuna. Odmah sam krenula zvati banku da mi privremeno blokiraju kartice. Već sam se pomirila s time da ću idućih dana morati ponovno raditi dokumente, međutim sutradan mi na mobitel stiže poruka od jedne djevojke u kojoj je napisala da mi je novčanik u blizini kolodvora u Splitu našao njezin djed. Sva sreća pa sam u novčaniku imala vizitku, ona je vidjela broj i nazvala me. Na kraju je napisala: 'Novčanik će bit u babe i dide na Skalicama. Javite se kad stignete.', kaže Olja.

image
Ivan je preko unuke poručio Olji da joj je pronašao novčanik.
Privatan album

Isti je dan otišla na Skalice gdje se našla s Ivanom Prološkićem koji joj je predao novčanik. Umirovljeniku i njegovoj supruzi Mari 'vampirica' je donijela i poklone čime im se željela zahvaliti na poštenju. Oni su je odmah prepoznali s televizije, pa su pale i prigodne fotografije.

Olja se proslavila sudjelovanjem u reality emisijama 'Večera za pet na selu' i 'Ljubav je na selu', a početkom rujna tri je tjedna provela u 'Zadruzi', najgledanijem reality showu na ovim prostorima. Kako je ranije rekla u show je ušla da novcem od zarađenog honorara vrati dug i spasi obiteljski stan.

Osebujna splitska umjetnica, kao ni njen odvjetnik Željko Lubina, nisu se 16. rujna pojavili na ročištu u Splitu, gdje se 'vampirici' sudi zbog optužbi za gospodarske malverzacije teške 17,5 milijuna kuna. Zbog toga je sutkinja Ivona Rupić izdala prijedlog da joj se odredi istražni zatvor i za njom raspiše međunarodna tjeralica. Ipak, Olja je to izbjegla, jer je u međuvremenu izašla iz 'Zadruge' i pojavila se na sudu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. srpanj 2022 19:41