StoryEditorOCM
ŽivotAna Uršula Najev

Splitska glumica: ‘Mrzim kupovati, prati, peglati i slagati robu. Radije bih ribala kupaonicu cijeli dan.‘

Piše Vijesti SD
19. listopada 2024. - 14:24

Splitska glumica Ana Uršula Najev (27) u predstavi Rulet igra buduću mladenku koja se bori s ispravnošću svoje odluke, a predstava tematizira međusobne odnose najboljih prijateljica koje te večeri moraju raščistiti i reći si mnoge stvari što će ih dovesti do katarze. Iduće izvedbe zakazane su 25. listopada u Gradskom kinu u Sinju, 26. listopada u Metkoviću, 27. listopada u splitskom Teatru uz more te 29. listopada u zagrebačkom Lisinskom.

image

Glumice Petra Kraljev, Jagoda Kumrić, Nika Barišić i Ana Uršula Najev naplakatu predstave ‘Rulet‘

Sa splitskom glumicom i pjevačicom, koju publika gleda i u petoj sezoni "Kumova" na Novoj TV, tim smo povodom popričali o planovima, nedavnom preseljenju, te neizostavnim temama - ljubavi i urocima, piše Kruno Petrinović za gloria.hr.

Tako je, među ostalim, rekla kako pamti jednu jedinu djevojačku na kojoj je bila, od svoje prijateljice: "Sjajno smo se provele te večeri u noćnom izlasku, a sutradan se opustile u spa centru i uživale na Vuglec Bregu".

image

Ante Čizmić/CROPIX

Ante Cizmic/Cropix

Isto tako, priznala je da joj je dan prekratak, jer trenutno snima petu sezonu "Kumova", igra predstavu "Rulet" po cijeloj Hrvatskoj, izvodi koncerte i priprema novu predstavu "Dok nas inteligencija ne rastavi", redatelja Roberta Boškovića i autora Leona Zrile.

Spomenula je i novi stan u koji je uselila prošlog proljeća i u kojemu se, priznaje, pozabavila samo detaljima. Kaže da se sasvim dobro snalazi i bez majstora za većinu osnovnih stvari po kući (curenje vodokotlića, promjena žarulja, čišćenje cijevi), ali da je za veće kvarove i tehnologiju ipak potpuni nevježa.
"Pa s jedne strane sam već dugo svoja na svome, jer živim sama već deset godina, neovisna sam i radim ono što volim. Osjećaj slobode i samostalnosti mi je neprocjenjiv, zato sam ga i htjela dobiti što ranije. Ipak, ponekad si znam stvoriti preveliki pritisak. S druge strane, i dalje sam podstanar, pa mogu reći i kako još nisam svoja na svome.", rekla je još Ana Uršula na temu stanovanja. 

image

Ante Čizmić/CROPIX

Ante Cizmic/Cropix

Što se tiče kućanskih poslova, pak, kaže da mrzi "bilo što vezano za odjeću. Mrzim kupovanje odjeće, isprobavanje, slaganje, peglanje..., sve. Radije bih ribala kupaonicu cijeli dan.", piše gloria.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. listopad 2024 14:25