StoryEditorOCM
Životveliko otvorenje

Split je dobio opasnu konkurenciju: vrhunski glazbeni program, ugodan ambijent i pristupačne cijene na top lokaciji

Piše Anamaria Mikulić/Sponzorirani sadržaj
18. srpnja 2024. - 14:23

– Ajmo do grada – nekad je podrazumijevalo odlazak u Split. Ne tako davno mladi se nisu mogli odlučiti što bi prvo posjetili – koncert, glazbu uživo, DJ program... i sve to baš za naš svit.

A onda se preko noći grad pod Marjanom pretvorio u grad za turiste i prilagodilo im sve, od sadržaja do cijena. Bijeg od nesnosnih gužvi, mukotrpnog traženja parkinga i stihove domaćih pjesama naša mladost pronašla je u susjednom Solinu.

Razlog? Novootvoreni Castrum bar & more, ugostiteljski koncept koji nas je oduševio retro uređenjem, ugodnim ambijentom, ljubaznim osobljem i raskošnom ponudom.

Ovaj lokal smješten je u samom središtu grada, na adresi Kralja Zvonimira 52, a u njemu ćete se uspješno skriti od gradske buke i pronaći spas od ljetnih vrućina u prirodnom hladu uz rijeku Jadro. 

Nova štacija 

"Castrum bar & more" svoja vrata otvorio je u lipnju i u rekordnom roku postao prvim izborom za ispijanje jutarnje kave, a sudeći po sinoćnjem prizoru isti bi vrlo brzo mogao postati novo "it mjesto" u gradu.

Na jučerašnjem otvaranju ljetne sezone nastupili su Giuliano & Diktatori, koji su podigli atmosferu do usijanja. Tražilo se mjesto više, a ekipe su stizale sa svih strana.

image
Duje Klaric/Cropix

Sve prisutne oduševio je koncept lokala koji se prostire na 650 kvadrata, uključujući štekat uz rijeku, zatvoreni restoranski dio te dio s visokim stolovima uz šank s koktelima. 

U potpunosti su orijentirani na sugrađane te su njima i prilagodili svoje cijene, stoga nas ni ne čudi da su sva 84 stola puna u svako doba dana. 

Kako bi opravdali očekivanja, ekipa iz "Castrum bar & more" pripremila je brojna iznenađenja za vruće ljetne dane. Svake večeri, od utorka do nedjelje, moći ćete uživati u nastupima DJ-a, bendova i akustičnoj glazbi, a o svemu će vas pravovremeno obavijestiti na svojoj Instagram stranici. 

Ovo je tek početak

Uskoro će otvoriti i kuhinju koja će jedina u ovom području nuditi autentične napolitanske pizze. Uz to, na jelovniku će naći po nešto za svakoga, od burgera i tortilja do laganih salata. 

image
Duje Klaric/Cropix

Krajem kolovoza, odmah uz ovaj ugostiteljski objekt, otvorit će se i igraonica za djecu na čak 350 kvadrata. Tako će svi roditelji moći bezbrižno uživati u kavi dok se njihovi mališani zabavljaju s tetama čuvalicama, a načuli smo kako postoji mogućnost i organizacije proslava rođendana.  

Znamo da vam je možda rano razmišljati gdje ćete na kuhano vino, ali moramo spomenuti da je ekipa iz "Castrum bar & more" već nabavila božićne ukrase. Uspjeli smo saznati kako je vrlo izgledno da će se manifestacija "Advent u Solinu" preseliti na njihovu adresu.  

Kako je bilo sinoć možete provjeriti u našoj fotogaleriji, nas su ostavili bez teksta. Ne sumnjam da će lokacija u centru grada, s 25 besplatnih parking mjesta, odličnom ponudom koktela i pristupačnim cijenama uskoro postati i vaša omiljena štacija.

Vidimo se u Solinu!

image
Duje Klaric/Cropix
image
Duje Klaric/Cropix
image
Duje Klaric/Cropix
image
Duje Klaric/Cropix
image
Duje Klaric/Cropix
image
Duje Klaric/Cropix
image
Duje Klaric/Cropix
image
Duje Klaric/Cropix
image
Duje Klaric/Cropix
image
Duje Klaric/Cropix

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. rujan 2024 08:03