StoryEditor
ŽivotPred derbi

Splićanke su se danas baš potrudile: na Poljudu vlada jedno pravilo oblačenja, sve su se ljepotice sredile na istu 'šemu'; Pogledajte koje su zapele za oko našem fotografu

Piše J. V.
31. kolovoza 2019. - 20:24
poljud_atmosfera15-310819

Danas Splitom vlada posebna atmosfera. Poljud je rasprodan još od jučer, na derbi Hajduka i Dinama stigli su navijači iz cijele Dalmacije, a šušur je u kvartovima koji okružuju stadion nastupio već oko podneva.

Ekipa sa šalovima vrijeme do utakmice ubijala je u klimatiziranim kafićima i trgovačkim centrima, a samo nam je jedan pogled na kolonu koja se čitavog popodneva prilijevala prema stadionu bio dovoljan da zaključimo kako će na utakmici, barem što se navijača tiče, biti šaroliko.

Ništa Hajdukove navijače ne može spriječiti da budu na derbiju: pristizali su sa svih strana - trajektima, autobusima, automobilima, kako su god znali

Mame s dječicom, tate i kćeri, ekipe mlađe i starije, penzioneri i dotjerane djevojke okupili su se već u rano popodne oko Poljuda, a naš je fotograf zabilježio najbolje trenutke. Splićanke su pritom bile posebno aktivne, uhvatili smo ih par kako ažurno mašu šalovima i zastavama, pritom izgledajući sjajno.

A kako drugačije. Prigoda je posebna, pa se u redu i srediti, a cure su se danas baš potrudile... Ne možemo pritom ne primijetiti obavezni "dress code", kratke "rebe" i bijele majice.

#HAJDUK#DERBI#ATMOSFERA

Izdvojeno

02. srpanj 2020 17:12