StoryEditor
ŽivotSTYLING ZA PETICU

Španjolska kraljica blistala u ružičastoj haljini, prva dama Hrvatske odvažna u vatrenocrvenom odijelu

Piše Ivana Vašarević/Jutarnji list
1. srpnja 2022. - 21:42
Španjolska kraljica Letizia, Brigitte Macron, Sanja Musić Milanović i Ingrid Schulerud, supruga Jensa StoltenbergaR. Del Campo/Goff Photos/Profimedia

S obzirom da je Španjolska ovaj tjedan bila domaćin NATO summita, pune ruke posla imala je i španjolska kraljica Letizia, supruga španjolskog kralja Felipea VI. Ona je u četvrtak svoje ugledne gošće, među kojima je bila i supruga predsjednika RH Zorana Milanovića, Sanja Musić Milanović, odvela u razgledavanje Kraljevskog kazališta u Madridu, piše Jutarnji list.

image

Španjolska kraljica Letizia, Brigitte Macron i Sanja Musić Milanović

Robert Smith/Sipa Press/Profimedia

Letizia je za tu prigodu odjenula ružičastu, plisiranu haljinu bez rukava dizajnerice Caroline Herrere.

Za poznate dame u Kraljevskom kazalištu bili su organizirani doručak i degustacija maslinova ulja, a odgledale su i probu opere "Nabucco" Giuseppea Verdija te posjetile muzej Reina Sofía. Uživale su i u malom, privatnom koncertu pjevačice Kiki Morente, objavio je španjolski portal El País.

image

španjolska kraljica Letizia s gošćama u Kraljevskom kazalištu u Madridu​

Andrews Archie/abaca/Abaca Press/Profimedia

Sanja Musić Milanović i ovaj put izgledala je besprijekorno u vatrenocrvenom odijelu domaće modne marke Varteks, čije kreacije i inače često nosi.

U uglednom društvu bile su i Brigitte Macron, supruga francuskog predsjednika Emmanuela Macrona, te Ingrid Schulerud, supruga Jensa Stoltenberga, glavnog tajnika NATO-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. listopad 2022 00:45