StoryEditorOCM
ŽivotTREĆE DIJETE

Slavni nogometaš imao romansu s brazilskom manekenkom: ona je sad trudna, već je tražio i DNK test

Piše SCENA SD
1. veljače 2024. - 18:34

Život nogometne zvijezde Neymara (31) je uvijek buran, tako je zadnje dane opet u centru pažnje zbog - testa očinstva!

Iako su nogometna zvijezda Neymar i influencerica Bruna Biancardi prekinuli prije tri mjeseca i potvrdili vijest mjesec dana kasnije, očekuje se da će nogometaš uskoro ponovno postati otac. Prema brazilskom portalu Leo Dias, Neymar je imao aferu s brazilskom manekenkom i influencericom Amandom Kimberlly dok je još bio u vezi s Brunom, za koju se vjeruje da je već u četvrtom mjesecu trudnoće. Nogometaš je u početku bio iznenađen viješću, a zatim je iskazao sreću.

Neymar već ima dvoje djece, a sada je već zatražio test očinstva kako bi potvrdio hoće li zaista postati treći put otac.

Kimberlly živi u Sao Paulu. Godine 2016. glumila je u reality showu "Jesi li ti ta?", a zatim je bila u vezi s nekim slavnim osobama. Zatrudnjela je nedugo nakon što je Neymar prekinuo s Brunom, s kojom ima kćer koja se rodila u listopadu. U studenom prošle godine Bruna je potvrdila prekid s Neymarom nakon što su neko vrijeme kružile glasine da je nogometaš nevjeran.

"To je privatna stvar, ali budući da me često povezuju s vijestima, sumnjama i ruganjem, željela bih vam reći da nisam u vezi. Mi smo Mavieni roditelji, i to je razlog naše veze. Hvala vam", napisala je tada na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 20:12