StoryEditor
ŽivotSAMOPREGLED

Slavko Sobin sudjelovao je u snimanju humanitarnog kalendara. Svima je poručio: ‘Pipaj si jajca. Pametno i redovito. Jer moraš.‘

Piše M.P.
25. studenog 2021. - 18:52

Glumac Slavko Sobin često sudjeluje u humaniranim projektima pa se tako sada priključio još jednom o kojem je progovorio na svom Instagram profilu:

- Uvijek mi je posebno zadovoljstvo ovaj svoj prostor koristit za važne teme. Pogotovo one o kojima se šuti. Složili smo humanitarni kalendar u suradnji s udrugom HUHIV koja godinama brine o edukaciji o spolno prenosivim bolestima, važnosti pregleda, samopregleda, kako kod žena tako i kod muškaraca. Ja sam Studeni i moja poruka je u suštini: pipaj si jajca. Pametno i redovito. Jer moraš. Za sve ostalo zaprati @volimzdravlje i ostani siguran, napisao je Sobin.

Od 22.-29.11. traje Europski tjedan testiranja, kampanja u kojoj CheckPoint centar udruge HUHIV kontinuirano sudjeluje od samih početaka i koja ujedinjuje zdravstvene i društvene organizacije diljem Europe na tjedan dana kako bi se povećao pristup testiranju i promicala svijest o prednostima pravovremenog testiranja i liječenja spolno prenosivih bolesti.

item - id = 1146083
related id = 0 -> 1137858
related id = 1 -> 1130423
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. studeni 2021 18:53