StoryEditorOCM
ŽivotTROJE IH JE

Sjećate li se sijamskih blizanki Abby i Brittany? Sada se saznalo da se jedna od njih udala!

Piše MOZAIK SD
29. ožujka 2024. - 14:19
Abby i njezina sestra Brittany Hensel pojavile su se u emisiji Oprah Winfrey prije 28 godina, a kasnije su dobile vlastiti reality show na TLC -u.Screenshot Titktok

Učiteljica Abby Hensel (34) udana je za medicinskog tehničara Josha Bowlinga. Ništa posebno, kažete? Onda ne znate da je ova žena iz Minnesote dio poznatih sijamskih blizanaca. Abby i njezina sestra Brittany pojavile su se u emisiji Oprah Winfrey prije 28 godina, a kasnije su dobile vlastiti reality show na TLC -u.

Sestre imaju dva pluća, glave i srca, ali dijele crijeva i reproduktivne organe, na primjer. Abby kontrolira desnu stranu tijela, Brittany se brine o lijevoj. Zahvaljujući fantastičnoj koordinaciji, uspijevaju se zajedno baviti sportom, svirati klavir, pa čak i voziti automobil.

KAD SU ROĐENE 1990., MAJCI JE REČENO DA NEĆE PREŽIVJETI NOĆ! SESTRE IMAJU JEDNU JETRU I REBRA, REPRODUKTIVNE ORGANE, ALI SU DIPLOMIRALE I VOZE AUTO: OVO JE NJIHOVA ŽIVOTNA PRIČA

Njihov otac Mike uvijek je polagao velike nade da će pronaći partnera. "Zašto ne? Izgledaju zgodno i imaju smisao za humor. One drže sve karte", rekao je u intervjuu za Time 2001.

Za Abby, ta misija je već izvršena. Vjenčala se prije tri godine, prema snimkama s njezinog TikTok profila. Ispostavilo se da je sretnik Bowling, ratni veteran koji sada zarađuje za život kao medicinski tehničar. Sretna vijest postala je poznata tek sada jer su sijamski blizanci dugo nestali iz javnosti.

image
Screenshot Titktok
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 12:24