StoryEditorOCM
ŽivotORALNO ZDRAVLJE

Salona Dental, jedna od članica Adria Dental Grupe - sinergija koja mijenja lice stomatologije u Hrvatskoj

Piše PROMO SD
9. srpnja 2024. - 08:00

U svijetu dentalne medicine istaknuti su oni koji svojim inovacijama i predanošću postavljaju nove standarde skrbi za oralno zdravlje. Jedan od takvih lidera na našem području je poliklinika Salona Dental, članica Adria Dental Grupe - najveće grupacije dentalne medicine u regiji, čija stručnost i angažman oblikuju budućnost stomatologije.

Ova grupacija objedinjuje najbolje dentalne poliklinike Adria regije, te broji više od 600 zaposlenika, više od 110 suvremeno opremljenih ordinacija, više od 300 stručnjaka iz svih grana stomatologije, te preko 300.000 zadovoljnih pacijenata.

Poliklinika Salona Dental je jedinstvena ustanova, s više od 60 zaposlenika, uključujući tim od 4 specijalista u području kirurgije, protetike i ortodoncije. Predvođeni stručnjacima kao što su dr. med. dent. David Zeko i doc. dr. sc. Ivan Brakus, dr. med. dent., specijalist oralne kirurgije, ovaj tim nudi vrhunsku dentalnu skrb koristeći najnaprednije tehnologije i metode liječenja, te rehabilitacijske usluge i rješavanje kompleksnih slučajeva, koji nadilaze standardne mogućnosti većine poliklinika u Hrvatskoj.

Jedna su od rijetkih poliklinika na području Hrvatske koja je specijalizirana za izvođenje zahvata ugradnje zigomatičnih i pterigoidnih, te subperiostalnih implantata.

"Ove inovativne vrste implantata pružaju stabilnost i funkcionalnost pacijentima s nedostatkom kosti, kod kojih nije moguća klasična ugradnja. Revolucionarno su rješenje koje im omogućava da ponovno steknu svoje samopouzdanje. All-on-4 metoda naš je standardni i rutinski postupak u poliklinici, koji pacijentima omogućuje da dobiju nove zube prilikom istog posjeta", ističe dr. Brakus.

U tom duhu, poliklinika Salona Dental se ističe kao primjer izvrsnosti, nudeći širok spektar usluga koje obuhvaćaju sve, od preventivne skrbi, do estetskih i kompleksnih kirurških zahvata. "U našoj poliklinici svaki pacijent dobiva personalizirani plan liječenja, koji uključuje najnaprednije tehnologije i stručno vođenje od ulaska pacijenta u polikliniku do samog kraja. Naša predanost inovacijama i vrhunskoj skrbi, te multidisciplinarnom pristupu (pokrivamo sve grane stomatologije) osigurava da svaki posjet našoj poliklinici bude siguran i ugodan", ističe dr. Zeko.

image
Poliklinika Salona Dental

Salona Dental nije samo mjesto za rješavanje dentalnih problema, već i prostor gdje svaki pacijent može osjetiti sigurnost i povjerenje u naš tim stručnjaka, koji se kontinuirano dodatno usavršavaju  u Hrvatskoj i svijetu. Korištenjem najnovijih tehnologija, uz bogato znanje i iskustvo, posvećeni smo ispunjavanju svih potreba naših pacijenata, nastavlja dr. Zeko.

Koliko im je važno ulagati u znanje i pratiti najnovije trendove u struci govori i činjenica da Adria Dental Grupa ima vlastitu akademiju u Kastvu koja kroz program sveobuhvatne edukacije pruža kontinuiranu internu stručnu izobrazbu za više od 600 zaposlenika članica, što dodatno omogućuje razmjenu znanja najboljih stručnjaka iz područja stomatologije.

Uz vrhunsku dentalnu njegu, poliklinika Salona Dental osigurava prijevoz za pacijente s otoka, što dodatno potvrđuje njihovu posvećenost dostupnosti i udobnosti za sve svoje pacijente

Poliklinika ima i vlastiti digitalni zubotehnički laboratorij, te koristi najsuvremenije aparate uključujući Imes-Icore Coritec 650i.

"Ponosni smo što našim pacijentima pružamo sveobuhvatnu uslugu suvremenog laboratorija i stomatološke poliklinike na jednome mjestu. U našem laboratoriju radimo s najsuvremenijim materijalima, kao što su multilayer cirkoni, titan, radimo ljuskice, Empres, te nudimo opciju od bezube čeljusti do zubi u jedan dan. Digitalni protokol, osim što poboljšava i ubrzava komunikaciju između pacijenta i stomatologa, omogućuje pacijentima da unaprijed vide kako će njihov osmijeh izgledati, čime se značajno skraćuje vrijeme čekanja na protetske radove. Sve izmjene i korekcije obavljamo odmah, što dodatno ubrzava i pojednostavljuje proces", ističe voditelj zubnog laboratorija Vladimir Tešija.

Za sve koji traže vrhunsku dentalnu skrb u okruženju koje njeguje inovaciju i stručnost, poliklinika Salona Dental u partnerstvu s Adria Dental Grupom predstavlja najbolji izbor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 10:43