StoryEditorOCM
Životzdravstveni problemi

Kiki Rahimovski zadnjih je dana bio u strahu za oca, osjećao je da odlazi... Njegov menadžer za Slobodnu: ‘Aki je nedavno prebolio koronu, jutros mu je naglo pozlilo, mislimo da je srce...‘

Piše Vinko Paić
22. siječnja 2022. - 14:45

Kristijan Rahimovski posljednjih je dana predosjećao da mu zdravstveno stanje tate nije najbolje. Kaže nam to njegov menadžer Damir Osredečki. Obojica su za smrt Akija Rahimovskog doznali danas nešto poslije 13 sati.

- Kristijan se jako loše osjeća, sada nije u stanju razgovarati. Gotovo svaki dan čuo bi se s Akijem, prije tri dana mi je rekako da je u strahu za oca, jer je vidio da nije dobro - kaže nam Damir.

image
Aki Rahimovski
Cropix

- Akiju je jutros naglo pozlilo, odmah su ga odvezli u bolnicu u Novom Mestu, gdje je živio sa suprugom i dvogodišnjom kćerkicom. Nažalost, ubrzo je preminuo. Ne znamo još točno što se dogodilo, nisu nam rekli, ali pretpostavljamo da je srce u pitanju. Posljednjih se dana dosta loše osjećao. Imao je i problema s kralježnicom, zbog čega je Parni Valjak odgađao koncerte. Osim toga nedavno je prebolio i koronu, a ugrađeno mu je bilo i šest stentova na srce. Sve je to učinilo svoje, nažalost - govori Damir.

Zasad se još ne zna kad će biti sahrana i gdje će omiljeni pjevač svih generacija biti pokopan.

PROČITAJTE JEDAN OD POSLJEDNJIH INTERVJUA AKIJA RAHIMOVSKOG ZA SLOBODNU DALMACIJU

'Otamo si odakle ti je žena!': Hus otkrio da cijeli život ljubi Splićanku, ali i čiju spizu obožava u Splitu; Aki je 'trefio' liječnika koji mu je ugradio stentove, evo što mu je rekao

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. veljača 2023 10:40