StoryEditorOCM
ŽivotČUDNI KUTEVI

Seks pozu za koju svi misle da je jedna od najpopularnijih žene - mahom preziru. Odvratna im je!

Piše Lenka Gospodnetić
31. srpnja 2023. - 08:34

Zanimljivo viđenje autora teksta objavljenog na portalu Muški magazin poučava koje poze u seksu žene - mahom preziru.

Zašto ih muškarci uopće upražnjavaju? Pa, dijelom zato jer žele biti inovativni i razbiti monotoniju u spavaonici (u ovom kontekstu bolje je reći "igraonici"), no čini se da je pretjerana zaigranost mnogim ženama jednostavno "too much".

Evo nekih od poza koje je - bolje izbjeći.

image
/Shutterstock

1. Špageti-poze

Tako glasi simpatičan naziv za one poze u kojima djevojke glume gimnastičarke. No, kako bi se vi, dečki, osjećali od vas netko traži da stavite nogu iza vrata? Hm, ne trebate odgovoriti, znamo.

2. Čudni kutevi

Čudni kutevi i poze mogu samo intimno općenje učiniti čudnijim i neugodnim. Trudite se držati dobrih starih, isprobanih poza.

3. Nošenje

Iako u filmovima ovakvi činovi izgledaju seksi, u praksi je to dosta drugačije. Svi oni koji su probali nositi svoju partnericu tijekom odnosa uvidjeli su da to - ne mogu raditi dugo. Ovo ni ženama nije baš ugodno, jer vaše umorno dahtanje i klecanje nogu nikako neće biti seksi, piše Muški magazin.

image
/Shutterstock

4. 69

Iako svi misle da je ovo jedna od najpopularnijih poza, istina može biti potpuno drugačija, štoviše, mnoge djevojke drže da je poza "69" upravo - odvratna.

5. Stajaća poza

Iako je muškarcima užitak neponovljiv, dJevojkama u ovoj pozi nije odveć lijepo i penetracija možda bude neugodna i bolna. Zbog toga se trudite da se akcija ipak događa - ležeći, u krevetu.

6. Analni seks

Postoje žene koje ovo preferiraju, ali u većini slučajeva analni seks se tretira kao bolno i neugodno iskustvo, pa ako vaša partnerica nije "u tom filmu", bolje da zaboravite na rečenu varijantu seksa, momcima poručuje Muški magazin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. lipanj 2024 16:02