StoryEditorOCM
ŽivotIMAO JE SAMO 46

Saznao se razlog smrti bivše dječje zvijezde koja se proslavila ulogom Briana Tannera u nekoć popularnom sitcomu ‘Alf‘

Piše MOZAIK SD
14. rujna 2024. - 07:31

Benji Gregory bio je dječja zvijezda koja se proslavila ulogom Briana Tannera u nekoć popularnom sitcomu "Alf", a preminuo je prije tri mjeseca u 46. godini života. Glumac je pronađen mrtav u svom automobilu na parkiralištu banke u Peoriji u Arizoni 13. lipnja. Njegova sestra Rebecca potvrdila je to američkom portalu  TMZ. Sada je ured okruga Maricopa službeno potvrdio uzrok smrti: Gregory je umro od toplinskog udara. Vlasti njegovu smrt klasificiraju kao nesreću. Osim toga, jetra mu je bila ozbiljno oštećena. Što je uzrokovalo ovu štetu nije objašnjeno.

image

 Benji Gregory

Alien Productions Inc. - Album/album/profimedia/Alien Productions Inc. - Album/album/profimedia

Iznenadna smrt nekadašnje dječje zvijezde: napustio nas je glumac iz popularne serije 80-ih, imao je samo 46 godina

U početku je, prema izvješću, sud okruga Maricopa potvrdio samo datum smrti, ali uzrok smrti još uvijek nije jasan. Gregoryjeva sestra rekla za TMZda je njezin brat patio od depresije, bipolarnog poremećaja i poremećaja spavanja koji su ga često držali budnim danima.

Prema izvješću, obitelj je sumnjala da je glumac zaspao u automobilu i umro od toplinskog udara zbog visokih temperatura. Njegov pas je također pronađen mrtav u automobilu.

image

Serija Alf

Shutterstock

Nakon završetka serije 1990. imao je nekoliko manjih televizijskih uloga, poput "Sramote zaborava" (1991.) ili "Murphy Brown" (1991.). Također je imao govorne uloge u "Fantastic Max" (1988.) i "Master Badger and His Friends" (1993.). Međutim, početkom 2000-ih, konačno je okrenuo leđa glumi i pridružio se američkoj mornarici. Godine 2005. časno je otpušten iz mornarice, navodno su razlog bili zdravstveni problemi. 

Gordon Shumway ili poznatiji pod nadimkom Alf je izvanzemaljac s planeta Melmac. Glavni lik u seriji koja se emitirala od 1986. do 1990.

Serija prevladava sarkastičnim humorom Alfa u suživotu s obitelji Tanner. Pošto je izvanzemaljac, cijelo vrijeme je u kući, pa radi mnogo štete obitelji, ali oni ga svejedno vole.

Gordon je visok 104 centimetra, a omiljeno jelo su mu mačke. Ima neizmjeran smisao za humor i voli puno jesti. Serija je bila jako popularna svugdje u svijetu, a Alf je označen kao najpoznatiji izvanzemaljac u serijama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 05:01