StoryEditorOCM
ŽivotSKROZ JE JEDNOSTAVNO

Savjeti zlata vrijedni: muškarci, budete li radili ove stvari - ona će se garantirano zaljubiti u rekordnom roku

Piše mozaik sd
16. svibnja 2023. - 23:03

Djevojke su nepredvidljive, a o ukusima se ne raspravlja. Ipak, postoje neke stvari koje provjereno garantiraju uspjeh kod pripadnica "slabijeg" spola, piše Muški magazin.

Vaš miris

Nisu vam potrebni nenormalno skupi parfemi da biste se svidjeli djevojkama. Istraživanja su pokazala da one posebno vole "prirodan“ miris muškarca, jer on tako odaje muževnost i snagu. Naravno, nemojte pretjerivati i izbaciti parfeme iz upotrebe, samo ne pretjerujte. Činjenica je da svaki muškarac ima svoj jedinstveni "prirodni“ miris, koji ovisi o mnogo faktora. Naime, što se zdravije hranite, to je i Vaš miris bolji. 

Vaši maniri

Velika je zabluda da samo ako ste nepristojni i arogantni imate šanse kod djevojaka. Žene kraj sebe žele pravog gospodina, koji je ugodan i pristojan prema svima. One prosuđuju o njemu, gledajući način na koji se on ponaša prema svojoj okolini i njemu bliskim ljudima. 

Nježna strana

Nitko ne voli grubijane ni bezosjećajne ljude. Slobodno s vremena na vrijeme otvorite srce i pokažite da vam je stalo. Izvedite je na večeru, platite piće i pozovite na ples... Prava romantika nikad nije izumrla.

Otkrivanje tajni

Svaki muškarac ima nešto što bi rado sakrio od javnosti i što drži samo za sebe. Bilo da su u pitanju sitnice ili velike stvari. Međutim, ako podijelite vaše tajne i stvari koje vas muče s njom, stvorit će se osjećaj povjerenja i bliskosti. Jednostavno, djevojke vole intimne razgovore jer su oni znak da im vjerujete i da se kraj vas osjećaju sigurno. Povjerenje se gradi postepeno.

Ples

Možda ovo zvuči kao šala, ali djevojkama je neodoljivo kraj sebe imati muškarca koji je zavodljiv i zna plesati. U istraživanju, potvrđeno je da djevojke smatraju muškarce koji znaju plesati privlačnima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 15:47