StoryEditorOCM
Životmogu biti i dvije...

S Rakitićem je u Split stigla i obožavana mu Raquel, a mnogi se pitaju isto: Može li skinuti s trona kraljicu Torcide?

Piše JL
21. srpnja 2024. - 23:43

Transfer Ivana Rakitića u Hajduk svakako je tema o kojoj će se pisati još danima, a kako će navijači reagirati na dolazak njegove zgodne bolje polovice i hoće li trenutnu kraljicu Torcide skinuti s trona ostaje nam saznati. Naime, s Rakitićem se u Split seli i supruga Raquel Mauri s kojom je u bračnu luku uplovio prije 11 godina, piše Jutarnji list.

Atraktivna Španjolka s nogometašem ima dvije kćeri Adaru i Altheu, a Rakitića je upoznala dok je konobarila u kafiću u Sevilli u koji je došao popiti piće s bratom Dejanom. 21-godišnjeg Rakitića, koji je iz Njemačke prešao igrati za Sevillu, Raquel je osvojila svojim izgledom te je bratu odmah rekao kako će mu "ta prelijepa djevojka biti žena".

Ipak, nije sve išlo glatko jer Rakitić nije znao niti riječ španjolskog jezika pa su se sporazumijevali nogama i rukama. Čak sedam mjeseci nagovaranja bilo je potrebno da izađe s njim na spoj, a svojevremeno je otkrio kako ga je odbila barem 20 puta u tom razdoblju.

Dvije godine kasnije 2013. vjenčali su se u tajnosti, a rođenjem djece Raquel se u potpunosti posvetila obitelji. Isječke iz svog života često objavljuje na Instagramu gdje je prate 643 tisuće pratitelja.

S druge strane, supruga Marka Livaje proglašena je kraljicom Torcide i već mjesecima uživa u pažnji brojnih navijača Bijelih. Hoće li Iris Livaju zgodna Raquel skinuti s trona ili će pak podijeliti titulu i postati prijateljice?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 06:54