StoryEditorOCM
ŽivotPRAVA BARBIE

S njom se svi žele voziti: ova taksistica nekada je bila Playboy model, na operacije je potrošila stotine tisuća eura

Piše MOZAIK SD
1. svibnja 2023. - 14:01

Nannette Hammond Loschiavo ima "titulu" najzgodnije vozačice taksija na svijetu, piše Avaz.

Žena koja izgleda kao Barbie iz stvarnog života nakon razvoda je napravila potpuni zaokret u karijeri. Naime, Nannette je potrošila 350.000 eura na plastične operacije - kako bi izgledala poput lutke, a nakon nedavne sudske bitke protiv bivšeg supruga ostala je bez novca.

Prošlog tjedna odlučila je početi raditi kao taksistkinja, kako bi se financijski oporavila, ali nije očekivala da će njezini klijenti biti toliko oduševljeni kada vide tko ih čeka za volanom.  Nannette je zbog svega morala spavati na madracu u garsonijeri, a sada je počela raditi s tvrtkom koja joj osigurava najam Tesle - što joj se sviđa.

- Sada sam tu i radim kao taksistkinja. Razmišljala sam o tome neko vrijeme jer više od godinu nisam imala auto za vožnju jer mi je bivši suprug uzeo sve automobile. Volim voziti i reći ću vam da je ovo zabavno. Svi koje pokupim govore isto… Nikada nisu vidjeli zgodniju vozačicu od mene. Najsmješnija stvar u svemu tome je da, kad se zaustavim, svi doslovno kažu: "O, moj Bože, nisam očekivao da ćeš ovako izgledati“ ili "O, moj Bože, kako si zgodna“ i slične stvari - tvrdi Nannette.

Prije razvoda, ova majka šestero djece dugih 17 godina nije morala plaćati nikakve račune - zahvaljujući svom nevjerojatno bogatom bivšem partneru. Premda je njen trenutni život neprepoznatljiv u odnosu na onaj prošli, ovo iskustvo obogatilo je za novu perspektivu.

- Novac je dobar i dobivam puno dobrih napojnica i do sada nisam imala problema. Svi su tako prijateljski raspoloženi i ljubazni, ima toliko dobrih ljudi. Jednostavno je sjajno iskustvo voziti ljude uokolo, upoznati nove - govori ona.

Sada Nannette, koja se na naslovnici Playboya našla čak šest puta, želi nadahnuti druge žene da se okušaju u poslovima u kojima inače dominiraju muškarci - poput vožnje taksija.

- To je sjajno iskustvo i zaradit ćete puno novca na njemu i možda postavljam ljestvicu za više žena koje žele raditi ovaj posao. Možete sami odrediti svoje radno vrijeme, možete ići i na obiteljske događaje jer možete doći i otići kad god želite. Sami pravite svoj raspored, što je poprilično nevjerojatno, a jedan od pluseva je što nemate nikoga "na ramenima“ - poručuje "Barbie".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 18:53