StoryEditorOCM
ŽivotNESEBIČNO DARIVANJE

Razmišljate li o daru za Valentinovo, evo prijedloga kako poruku ljubavi poslati posvajanjem životinja

Piše Ljubica Vuko
8. veljače 2024. - 13:30

"Pokušajte zamisliti svijet pun ljubavi. Već sam pogled na neodoljive okruglaste pande ili zaljubljene pingvine izaziva osmijeh i želju da činite dobro, zar ne? Kako tek na svakog od nas djeluje zaljubljenost, oni leptirići u trbuhu i potreba da pokažemo koliko nam naša ljubav znači. Zašto ovog Valentinova ne bismo odlučili tu ljubav nesebično podijeliti i darovati tako da pomognemo drugome? Ugrožene životinje ovise o nama i našoj spremnosti na pomoć".

Tim riječima počinje poziv iz WWF-a, svjetske organizacije za zaštitu prirode koja povodom Valentinova omogućuje simbolično posvojenje životinja, kao dobro djelo i posebni dar.

image

Dar za Valentinovo

WWF

Kako bi zainteresiranima olakšali odluku koju životinju posvojiti, pripremili su i romantični kviz! Oni koji se na to odluče mogu certifikat posvojenja potpisati osobnom porukom te posvetiti i poslati osobi koju vole i žele darivati.

image

Dar za Valentinovo

WWF

"Ubrzano uništavanje prirode i klime djeluje na sav život na Zemlji, a tako i na već ugrožene životinjske vrste. Zato ovaj oblik donacije, kroz simbolično posvojenje životinje, ima posebnu snagu. Izmamit će osmijeh od osobe koju volite i iznenaditi nesebičnim poklonom.Možete se odlučiti na mjesečnu donaciju i tako svjedočiti svoju ljubav kroz vrijeme te redovno podržavati naš rad na očuvanju prirode", izjavila je Lucija Josipović iz odjela za komunikacije i donacije u WWF Adriji.

image

Dar za Valentinovo

WWF

Evo i uputa kako simbolično posvojiti životinju:

1. Kliknite na donacije.wwfadria.org.

2. Odaberite životinju koja vam je draga ili koju vam je kviz otkrio.

3. Odaberite iznos donacije te mjesečno ili jednokratno plaćanje.

4. Ispišite ime osobe kojoj darujete životinju (ako je ne darujete sebi).

5. Upišite svoju poruku osobi koju volite.

6. Odaberite dan i vrijeme kad želite da vaš poklon stigne na odabranu e-adresu. (Ako ste životinju odabrali za sebe, certifikat će stići odmah!)

image

Dar za Valentinovo

WWF

- Vaš će poklon za Valentinovo i poruka u certifikatu simboličnog posvojenja koji ćete poslati svojoj ljubavi, imati snagu. Snagu nesebičnog darivanja. #jertojeljubav - poručuju iz WWF Adrije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 15:25