StoryEditorOCM
Životza gloriju

Ralf Schumacher nakon razvoda i priznanja da je gej otvorio dušu hrvatskom novinaru: ‘Sretniji sam nego ikad prije!‘

Piše Damir Leljak/Gloria
30. kolovoza 2024. - 08:30

Otkako je sredinom srpnja Nijemac Ralf Schumacher na Instagramu objavio da je gay i da je u sretnoj vezi s Francuzom Étienneom Bousquet-Cassagneom, brojni su svjetski mediji željeli priču s legendarnim vozačem Formule 1. Istospolna ljubav više nije tabu, ali javnost je bila iznenađena jer se ne događa često da se “auta” profesionalni sportaš u zrelim godinama, koji iza sebe ima brak (sa ženom) i sina, piše Gloria.

Ralf nerado govori o svom privatnom životu, no Gloriji je kao jedinom svjetskom mediju dao veliku priču u kojoj je otkrio detalje svoje odluke te ispričao kako sada izgleda njegov život. Upoznali smo ga i kao sportskog komentatora te uspješnog poslovnog čovjeka - hotelijera, vlasnika kozmetičkog brenda i vinara. Naša trodnevna “tura” s Ralfom i Étienneom počela je upravo u njegovoj vinariji u Brdima, jednoj od najljepših slovenskih regija, gdje smo kušali i njihov novi pjenušac - nazvan prema čovjeku s kojim je bivši sportaš u vezi više od dvije godine. Putovanje smo nastavili u Istri, gdje se Ralf odmara već godinama, i pritom saznali mnoge druge zanimljivosti o njemu - što radi u slobodno vrijeme, kako izgleda njegova prehrana, kako održava mladolik izgled, u kakvom je odnosu sa sinom, jesu li ga i koliko pogodili zločesti komentari bivše supruge...

image

Ralf Schumacher

Instagram

“U savršenom svijetu se oženite, dobijete dijete i ostanete zajedno cijeli život. To je bio i moj san, ali nije uspjelo. I nisam jedini na svijetu koji se razveo. Sada sam u potpuno novom poglavlju svog života, našeg života, i sretniji sam nego ikad prije”, rekao nam je uz ostalo Ralf i otkrio kad i kako su se on i Étienne upoznali, na kojem jeziku razgovaraju te koje su im sličnosti i razlike. Étienne je pak priznao da obožava našu zemlju te da su njegovi roditelji za vrijeme rata u Hrvatskoj pružili dom djevojčicama iz Vukovara.

“Pohađale su školu u Splitu kad je Vukovar razoren, a nakon kampanje Crvenog križa u Francuskoj moji su roditelji preuzeli brigu o sestrama Ivani i Vasiliji, čiji je nadimak bio Beba. S nama su živjele od 1992. do 1996., a kako su meni tada bile dvije godine, smatrao sam ih sestrama. Svoja prva sjećanja vežem uz njih pa mi je njihov odlazak slomio srce”, ispričao nam je Étienne, čije srce sada pripada Ralfu Schumacheru, s kojim smo ga fotografirali u vinariji, vinogradu te u kući njihovih prijatelja u Oprtlju. Sami su osmislili nekoliko odjevnih kombinacija te strpljivo i opušteno pozirali ispred objektiva našeg fotografa Vedrana Peteha pa smo dobili i raskošan vizualni materijal, piše Gloria.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 13:00