StoryEditorOCM
ŽivotVelika tuga

Puno je volio balun, pa su mu poseban pozdrav poslali i 'vatreni': Neka Vam je mirno more, kapetane! Hvala za svaku riječ...

Piše J. V.
29. srpnja 2018. - 15:29

Odlazak Olivera Dragojevića dirnuo je mnoge: one koji su ga poznavali, ali i ljude na koje je svojim stihovima ostavio neizreciv utjecaj. Kao lik je bio preprisutan, a Split i okolicu danas je ovio veo tuge i nevjerice.

Društvene mreže oplakuju jednoga od najvećih velikana glazbe na ovim prostorima, čovjeka koji je godinama oblikovao naše emocije, a s njegovim smo se pjesmama saživjeli u tolikoj mjeri da jednostavno ne možemo vjerovati da ga nema.

Od velikog glazbenika, šaljivog zafrkanta i ljutog ljubitelja "baluna" oprostili su se i neki naši 'vatreni' reprezentativci. 

"Našao sam mir na drugoj strani... Nek' ti je mirno more, morski vuče! Tvoja duša je pronašla svoju luku, a ti si ostavio dubok trag u beskraju", napisao je Marko Pjaca.
 

 

R.I.P ??????

A post shared by Tin Jedvaj (@tinjedvaj16) on


"Počivao u miru", kratko se prisjetio Velolučanina Tin Jedvaj, a istu je poruku poslao i Šime Vrsaljko.
 

 

?

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on


"I ništa više nikada neće biti isto. Hvala za sve note, za svaku riječ. Neka Vam je mirno more, kapetane", svoju je tugu opisala u par riječi i Franka Ćorluka, novopečena 'vatrena' supruga.
 


Filip Bradarić Oliveru je vratio stihove svima znane...
 


Javio se i kapetan reprezentacje, Luka Modrić.
 

 

Zbogom NAJVECI! ?? Pocivaj u miru! ? #OliverDragojevic

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10) on

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. rujan 2023 07:48