StoryEditor
ŽivotKRALJEVSKA OBITELJ U AFRICI

Princ Archie odradio prvi službeni posjet: u kombinezonu na prugice šarmirao biskupa, Meghan se nije razbacivala preskupim haljinama, ovu je platila 3 tisuće kuna

Piše M. Č.
25. rujna 2019. - 16:49

Veseli, nasmijani Archie Harrison Mountbatten-Windsor, četiri i pol mjeseca stari sin vojvotkinje Meghan i princa Harryja, upoznao se s 87-godišnjim nadbiskupom Desmondom Tutuom u Cape Townu, gdje se mlada kraljevska obitelj nalazi u okviru desetodnevne afričke turneje.

Nobelovac Tutu, borac protiv aparthejda i jedan od najglasnijih aktivista za oslobađanje Nelsona Mandele iz zatvora, proveo je pola sata u društvu Meghan, Arhieja i Harryja i kazao je kako je oduševljen što ima rijetku čast i privilegiju upoznati članove kraljevske obitelji.

Meghan i Harry su sa živahnim sinčićem posjetili Tutua i njegovu kćerku Thandeku Tutu-Gxashe  u sjedištu njegove fondacije Legacy, a legendarni je nadbiskup malenoga Archieja nježno poljubio u čelo.

Princ Harry je nadbiskupa Tutua, dobitnika Nobelove nagrade za mir 1984. godine, upoznao prije četiri godine.

Inače, Archie je bio odjeven u bijelu majicu i svijetloplavi prugasti kombinezon i plave čarapice. Bio je to njegov prvi "službeni" događaj na afričkoj turneji i cijelo se vrijeme dobro zabavljao u društvu odraslih, čini se kako se već naviknuo na kamere.

Meghan je nosila haljinu s dvobojnim printom brenda Club Monaco, koja košta 368,5 funta.

Izdvojeno

12. srpanj 2020 12:36