StoryEditorOCM
Životsiniša glumičić

Poznati kirurg progovorio o bizarnim zahtjevima Hrvata: ‘Traže treću dojku i da im od kože napravim novčanik...‘

Piše Mozaik SD
24. siječnja 2023. - 22:25

- Čim pacijenti sjednu prvo što će napraviti je da izvade mobitel i pokažu mi na Instagramu nekoliko super holivudskih zvijezda i reći ovo da, ovo ne. Čak i naše neke lokalne zvijezde - rekao je na HRT-u u emisiji ‘Kod nas doma‘ Siniša Glumičić.

Poznati estetski kirug dodao je i kako postoje situacije kad nekoga ne želi operirati.

- Nije to često, iako 15 do 20 posto njih odbijemo operirati. Tri su vam glavna razloga. Glavni je medicinski i odnosi se na to jesu li ljudi zdravi. Drugo, ako imaju potpuno nerealna očekivanja, ako su jedno, a žele nešto sasvim drugo. I treće što je interesantno da nekad imam super pacijenta i mogu mu napraviti divnu priču, da li nos ili lifting, no on je došao radi krive motivacije, zbog želje partnera ili partnerice, roditelja... Ako pacijent to radi zbog nekoga drugog onda bolje ne raditi to.

image

Siniša Glumičić

HRT

- Glumičić je rekao i da se sve više muškarca odlučuje na zahvate.

- Najčešće je to zbog transplatacije kose koje više ne radim. Kod mene veliki broj muškaraca operira nos, sve češće rade i zahvate pomlađivanja, gornje kapke, podočnjake i facelifting. Tako da muškarci prate žene, dolazi mi njih oko 30 do 40 posto.

Kirug je voditeljici Barbari Kolar otkrio i neke bizarne slučajeve koje su tražili od njega.

- Jedan umjetnik je došao da mu skinem kožu s leđa i napravim novčanik. Imao je točan plan, od lopatice do donjeg dijela leđa. Ima više tih slučajeva, od rascjepanog jezika, treće dojke... Svatko malo netko dođe s bizarnim zahtjevom, naravno da se to ne operira - zaključio je Glumičić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. rujan 2023 06:40