StoryEditorOCM
ŽivotTEŽAK PROBLEM

Potresan uvid u svakodnevicu ovisnika o alkoholu: ‘Da zaspem, moram piti dok se ne onesvijestim‘

Piše MOZAIK SD
25. listopada 2023. - 17:40

Potresan uvid u svakodnevicu ovisnika o alkoholu razdrmao je TikTok. Korisnik pod imenom tiktokserenity podijelio je priču žene ovisne o alkoholu.

Objavljeni video zaista je uznemirujuć i žalostan. U njemu, žena priznaje da se odala alkoholu da bi prestala razmišljati o problemima, sa željom da više ne osjeća ništa.

"Ujutro kad se probudim, prvo pogledam u frižider i na mjesta na kojima bi mogao biti sakriven alkohol, da bih se uvjerila da ga imam kod sebe. Ako ga ne mogu pronaći, krenem paničariti." priznaje žena, pokazujući na bocu vina, tvrdeći da popije jednu dnevno. "Popijem to, i sve ostalo što nađem u kući, nešto što sam sakrila pa zaboravila, ili nešto što sam već krenula piti pa je ostalo malo."

Osoba koja ju je snimila, zamolila ju je da pokaže ruke, koje su se poprilično i nekontrolirano tresle. "Uvijek se ovako tresu?" priupitao ju je muškarac. "Da, cijelo vrijeme." odgovorila mu je žena.

"Tresu se zbog toga što još nisam popila dovoljno, sad kad popijem još malo, prestat će."

Njezino se stanje pogorša u trenutcima krize, kad cijelo tijelo krene proizvoditi trzajeve i nekontrolirane kretnje, što se vidi i u objavi, gdje se ženino lice krivi dok se ona na rubu suza moli da prestane, i udara se po licu.

Muškarac ju je upitao pije li uvečer kako bi zaspala, na što ona odgovara - apsolutno. "Pijem dok ne padnem u nesvijest."

U potresnom videozapisu žena priznaje da se u trenutcima kad se onesvijesti, najviše boji smrti.

"Ustanem se i ne znam koji je dan." priznaje, a iz onoga što je izgledalo kao drijemka zbog pripitosti, budi je nagli trzaj.

"Što se dogodilo?" upita snimatelj. "Mislim da sam upravo na sekundu prestala disati." odgovara uplašena žena.

Na zaprepaštenje, žena na kraju snimke kreće po još jednu turu alkohola. "Idem po još jednu, je li to u redu?"

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 13:16