StoryEditorOCM
ŽivotKRIVO SU GA SHVATILI

Posvojeni Madonnin sin javio se na društvenim mrežama: ‘Jako sam sretan u svom životu i ne živim na ulici gladan!‘

Piše SCENA SD
22. srpnja 2024. - 22:19

Madonna (65) ima ukupno šestero djece. Nakon rođenja biološke kćeri i sina, posvojila je Davida Banda (18) i još tri kćeri. David je ovih dana izazvao zabrinutost među obožavateljima jednim komentarom na društvenim mrežama: ljudi su pomislili da mladić živi na ulici i nema novaca za hranu. Novom porukom je jasno dao do znanja da ne živi na ulici. David Banda napisao je u Instagram priči: "Moja majka mi je velika podrška. Uvijek me podržavala. Jako sam sretan u svom životu i ne živim na ulici gladan!"

Madonna je kao dijete usvojila Davida Bandu iz Malavija.

Sin pjevačice, koji je i sam sada glazbenik, rekao je da je svoju poruku uputio "svima koji su zabrinuti". Kako je izvijestio američki časopis People, mladić je prethodno odgovarao na pitanja obožavatelja na Instagramu - uključujući i kakav je život nakon što se iselio iz roditeljskog doma.

image

Madonna i njezin posvojeni sin David Banda u Portgalu 2017. godine

Jose Manuel Ribeiro/Afp

David se našalio da ponekad navečer primijeti da je gladan i da nema novca za kupnju, pa zatim mora ići u potragu za nečim za jelo. Njegova šala zabrinula je mnogobrojne ljude koji su je ozbiljno shvatili.

U svibnju je pjevačica u emotivnoj objavi na Instagramu o svojoj djeci napisala da "prebrzo odrastaju": David i njegova sestra Mercy sada su završili srednju školu, napisala je. Njezina djeca razvila su se u različitim smjerovima.

image

Madonna i njezin posvojeni sin David Banda 2014. godine u lOs Angelesu

Robyn Beck/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 20:04