StoryEditorOCM
ŽivotFERGIE

Poput Heidi Klum i Sarah Ferguson je dala imenima svojim grudima: ‘Eric je ljubomoran na Derica‘

Piše MOZAIK SD
4. kolovoza 2023. - 07:34

U lipnju je objavljeno da je Sarah Ferguson dijagnosticiran rak dojke u dobi od 63 godine. Srećom, vojvotkinjini liječnici dali su joj pozitivnu prognozu zahvaljujući operaciji. Podvrgnuta je osmosatnoj operaciji u londonskoj bolnici kralja Edwarda VII za liječenje raka. U svom podcastu "Tea Talks with The Duchess and Sarah" (Spotify), supruga princa Andrewa (63) sada je govorila o svome zdravstvenom stanju, piše Express.

image

Sarah Ferguson

Starpix/Apa-picturedesk Via Afp

U razgovoru sa svojom prijateljicom Sarah Thomson, "Fergie" u devetoj epizodi svog talk formata govorila je kako se trenutno bori sa svojim rakom. Ona je u procesu pronalaženja "nove ravnoteže" u kojoj je njezina dobrobit na prvom mjestu. Zbog operacije grudi vojvotkinja je odlučila i da neće pratiti svoje kćeri princezu Beatrice (34) i princezu Eugenie (33) na ljetni odmor.

"Sve sam bolje i bolje i vrlo sam ponosna na rad liječnika i medicinskih sestara." Otkrila je i da je tumor otkriven tijekom mamografije bio u lijevoj dojci. Fergie je svojim grudima dala imena "Eric i Deric". 

"Eric je ljubomoran na Derica, ali mi ćemo to nadoknaditi", rekla je Sarah. Činjenica da Fergie zapravo ima imena za svoje dijelove tijela snažno podsjeća na Heidi Klum (50). Top model je dao grudima imena "Hans i Franz". Lijepo je čuti da se vojvotkinja od Yorka opet šali. Čak i ako još nije pobijedila bolest.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 12:44