StoryEditorOCM
ŽivotDOĆI ĆEŠ TI MENI

Pokojnica na nadgrobnom spomeniku ostavila šokantnu poruku suprugu koji ju je nadživio. Nakon tri godine stiže odgovor

Piše MOZAIK SD
3. lipnja 2023. - 12:36

Neobična poruka s jednog nadgrobnog spomenika posljednjih dana obilazi društvene mreže. U poruci  se pokojnica obraća svom živućem suprugu s kojim je provela 55 godina  u braku.


- Ostavila sam svog supruga nakon 55 godina lijepog i složnog života i otišla sam u crnu zemlju, ali doći će on meni da zajedno istrunemo. Kako smo se 55 godina na površini zemlje voljeli i ljubili, tako ćemo jedan kraj drugog i istruniti - poručila je supruga.

Nije prošlo drugo, svega tri godine, suprug je odgovorio supruzi porukom na svom nadgrobnom spomeniku.
- Evo, dobra ženo, doći ću ja tebi nakon 55 godina slatkog života da legnem kraj tebe i tvog srca, pa da zajedno istrunemo. Kako smo se 55 godina na površini zemlje voljeli i ljubili, tako ćemo jedan kraj drugoga i istruniti. Milijarde godina će proći, ali nas dvoje više nikada na površinu zemlje nećemo doći - glasi njegov odgovor.

Jedni poruke, za koje još nije utvrđeno jesu li stvarne ili je riječ o fotošopu, smatraju krajnje bizarnima, a drugi romantičnom gestom bračnih supružnika. Kako god, zaokupile su društvene mreže, a mnogim parovima dale ideje za "komunikaciju" nakon što ih smrt rastavi.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 11:38