StoryEditorOCM
Životozbiljne optužbe

Pobjednica Zadruge progovorila o odnosu sa starijim hrvatskim tajkunom čija je kći bila u Životu na vagi: ‘Zaključavao me u stan, prijetio i slao ljude da me prate!

Piše Mozaik SD
24. listopada 2022. - 22:44

Pobjednica treće sezone reality showa ‘Zadruga‘, Iva Grgurić (29), progovorila je o traumama koje je navodno proživjela u vezi s bivšim partnerom.

Prvu vezu u životu započela je sa samo 14 godina, a njezin je prvi odabranik bio dvije godine stariji od nje te su išli u istu školu. S tim je dečkom izgubila i nevinost sa 16 godina.

Sve se promijenilo kada se preselila iz Osijeka u Zagreb gdje je dobila posao kao hostesa u klubu. Tamo upoznaje sljedećeg dečka, tajkuna Marijana Šarića, čija je kći Lucija sudjelovala u showu ‘Život na vagi‘.

Njezin novi dečko počeo je uzdržavati Ivu obitelj, ali prema njenim riječima za srpske medije sve to joj je i naplatio. Navodno ju je zaključavao u stan, prijetio i plaćao ljude kako bi pratio svaki njezin korak.

- Taj period života je bio traumatičan za mene, ali i poučan. Tada sam shvatila da više nikad neću ovisiti o nekome! Mnogi se i danas nalaze u istoj situaciji kao što sam ja tada. Moj obraz je čist, nikada se nisam bavila nemoralnim stvarima, jedino što sam ovisila o drugoj osobi. Kajat ću se zbog toga dok sam živa! Taj naš odnos trajao je oko godinu dana, a za to vrijeme živjela sam u agoniji - ispričala je Iva.

Šarić je za srpske medije sve demantirao.

- Sve ono što je Iva govorila o meni je totalna laž. Ja imam kompletnu dokumentaciju o svemu što govorim, ona može pričati što hoće. Ja sam njoj želio pomoći. U Zagrebu kad se spomene moje ime, svatko zna tko sam ja, a ono što ona sad govori o meni je jako ružno i bezobrazno - rekao je Šarić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2023 14:32