StoryEditor
ŽivotPropala ljubav

Planinarila gola kako bi učinila bivšeg dečka ljubomornim, pa se zaljubila: razodjeveni profil ove plavuše pravi je hit na Instagramu

Piše J. V.
14. siječnja 2019. - 15:08
17883239_1336079626429590_1918692466718932992_n

Svatko ima svoj način na koji se nosi s prekidom; neki malo više jedu, neki promijene frizuru, upišu novi sport ili se odvaže na učenje novog jezika... Izlaze mnogo više ili mnogo manje, kažu "da" i kada su mislili reći ne, a ima i onih koji se bace na planinarenje - goli.

Potpuno obnažena, 35-godišnja Megan Marie, Amerikanka iz Kansas Cityja, odlučila se seriju propalih veza obilježiti na sebi svojstven način. Njen je potez postao hit na društvenim mrežama, od samo nekoliko stotina ova djevojka danas broji dvadesetak tisuća pratitelja. Oduševljenih redom, budući da je svoju životnu priču Megan također podijelila, a prenosi ju, između ostalih, i britanski Metro News.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nekkid Fact: I have literally played connect-the-dots with my mosquito bites.

A post shared by ↟ m e g a n ↟ (@holdon2yerbutts) on

 

Ona je, naime, odlučila svoja putovanja "začiniti" golišavim fotografijama, sve kako bi učinila svoje bivše ljubavnike ljubomornima. Uz nju je na svakoj od tih avantura vjerni sljedbenik, psić Wembley, a Megan, za promjenu - "solira".

Jer nakon propale ljubavi kaže da je sreću uspjela pronaći sama sa sobom, a u hobi se potpuno "zaljubila", piše The Sun. Po zanimanju menadžerica u jednoj veterinarskoj klinici, Megan tvrdi i kako je prije otvaranja profila imala brojne dvojbe, ali da su se reakcije pokazale i više nego pozitivnima. Pratitelji ju potiču u njenome naumu da obiđe što više vrhova, kao i da svaki obilježi na svoj, golišav način. 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2021 15:38