StoryEditor
Životali ima jedna caka

Ovo je genijalno! Ova aplikacija vam otkriva šifre za Wi-Fi gdje god se zateknete

Piše T.S.M.
23. svibnja 2017. - 17:05
2017-05-17T143849Z_2019472244_RC1A68098710_RTRMADP_3_IRAN-ELECTION-SOCIAL-MEDIA.JPG

Koliko vam se puta dogodilo da hitno trebate internetsku vezu, a iz nekog je razloga ne možete dobiti? U tom salučaju, svidjet će vam se ova aplikacija. Instabridge je jedinstvena po tome što korisnicima prikazuje šifre obližnjih Wi-Fi hotspotova, a pored mape i šifre vama najbliže Wi-Fi točke dat će vam i ocjenu kvalitete mreže i brzinu prijenosa podataka.

I tada vas od spajanja na mrežu dijeli samo jedan dodir. No, ima jedna caka. Šifra će vam biti vidljiva samo ako ju je prethodni korisnik podijelio sa širom zajednicom. Ako je riječ o Wi-Fiju iz nekog ugostiteljskog objekta, veliki su izgledi da je lozinka podijeljena i da je još uvijek važeća.

Kad pristupite ovoj aplikaciji i vi možete s ostalim korisnicima podijeliti lozinke klubova, restorana, hotela, aerodroma i drugih lokacija na kojima ste koristili Wi-Fi.

Aplikacija Instabridge sada ima na milijune širfi, a preuzeta je pet milijuna puta. Što ju veći broj ljudi bude koristio i s drugim korisnicima dijelio šifre, broj šifri će sve više i više rasti. Instabridge možete preuzeti ovdje.

#INTERNET#APLIKACIJA#WIFI

Izdvojeno

06. srpanj 2020 06:10