StoryEditorOCM
Živottrk po poklone

Ova splitska tvrtka uljepšava prvi dan škole: roditeljima osigurava plaćeni dopust, a za djecu sprema niz iznenađenja

Piše Sara Šarić/Sponzorirani sadržaj
4. rujna 2024. - 12:04

Nova školska godina samo što nije započela, a ponedjeljak, 9. rujna poseban je dan za sve prvašiće i njihove roditelje. Prvi dan škole nosi uzbuđenje, radost i malo treme, kako za djecu, tako i za roditelje koji ih prate na ovom velikom koraku. Taj prijelaz iz bezbrižnog djetinjstva u svijet školskih obaveza i novih prijateljstava trenutak je koji se pamti zauvijek, a roditeljska podrška i prisutnost čine ga još posebnijim i nezaboravnim. Svjesni koliko je ovaj trenutak važan te kako bi taj poseban dan roditelji i djeca obilježili zajedno, Tommy je odlučio uljepšati početak školskog putovanja našim najmlađima – i to na više načina.

Prvi dan škole

Svojim zaposlenicima čija djeca kreću u prvi razred osnovne škole, Tommy je osigurao dan plaćenog dopusta na dan početka nastave kako bi zajedno sa svojim mališanima proslavili ovaj poseban trenutak koji se pamti zauvijek.

– Želimo da roditelji budu uz svoju djecu na tako važan dan jer nema ništa ljepše od zajedničkog doživljaja prvih školskih uspomena – poručuju iz Tommyja.

S više od 4400 zaposlenika, Tommy je svjestan da su upravo ljudi njegov ključni pokretač uspjeha i rasta tvrtke. Zbog toga kontinuirano ulaže u svoje radnike, ne samo kroz konkurentne plaće, već i kroz čitav niz stimulativnih dodataka, naknada i prigodnih nagrada. Također, posebna pažnja posvećuje se njihovom profesionalnom razvoju, s ciljem poticanja rasta karijere kroz različite edukativne aktivnosti.

image
/Tommy

Tommyjeva poslovna politika temelji se na uvjerenju da su zadovoljni i motivirani zaposlenici ključ za dugoročan uspjeh. Ulaganje u ljudske resurse nije samo odgovornost, već i strateški izbor koji tvrtki omogućava da se istakne na tržištu, pružajući svojim zaposlenicima sigurnost, podršku i prilike za napredak. Stoga ne iznenađuje što Tommy ulaže dodatne napore kako bi se osiguralo da roditelji, koji su ujedno i njegovi zaposlenici, mogu zajedno sa svojom djecom proslaviti ovaj izuzetno važan dan.

Iznenađenje za prvašiće

Uz to, kako bi prvašići školsku godinu započeli s osmijehom, Tommy je pokrenuo kampanju s nizom aktivnosti i iznenađenja za početak školske godine.

Za početak, u nedjelju, 8. rujna u trgovačkom centru Joker od 16 do 19 sati, Tommy organizira veseli event za djecu. Uz druženje s maskotom Ricom djeca će moći sudjelovati u mini sportskim natjecanjima i kreativnom natječaju. Naravno, nije zabava bez nagrada, pa će se malim pobjednicima dodijeliti i atraktivne nagrade.

image
/Tommy

No, to nije sve! Na sam dan početka škole, 9. rujna, Tommy je pripremio posebno iznenađenje za sve prvašiće. Na blagajnama u svim Tommy hipermarketima, dijelit će se prigodni poklon-paketi za naše male školarce. Stoga, je ovo idealna prilika za roditelje da povedu svoje prvašiće u Tommy hipermarket i uljepšaju im prvi dan škole ovim simpatičnim poklonima.

Planiranje i kupovina školskog pribora i opreme stresan je, ali i bitan zadatak za roditelje i djecu. Ako svoje mališane još niste do kraja opremili sa svim potrebnim, prvi dan škole dočekajte potpuno spremni i bezbrižni uz posebnu Tommy ponudu koja će osvojiti simpatije svih školaraca. Traje do 22. rujna, stoga iskoristite priliku i opskrbite svoje školarce svim potrebnim priborom i opremom po odličnim cijenama.

Za više informacija o svim aktivnostima i događanjima, posjetite mrežne stranice na tommy.hr. Zajedno, učinimo početak školske godine nezaboravnim iskustvom za naše najmlađe!

Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Native Ad Studija Slobodne Dalmacije i Tommyja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 12:51