StoryEditor
ŽivotProcurila imena

Orgije pod maskama, seksi kostimići i tajni članovi: kontroverzni dokumentarac donosi pogled u elitni seks klub u koji zalaze i neke jako poznate face

Piše PSD
29. rujna 2017. - 15:13
preuzmi (3)

Nova serija dokumentaraca koji će se prikazivati na 'Showtimeu' trese američku javnost. Serijal će u osam dijelova, pod nazivom 'Naked SNCTM' ('Goli SNCTM') prikazati unutrašnjost kluba o kojemu vi bruje, ali nitko ne zna o čemu se točno radi.

Radi se o snimkama unutar elitnoga seks kluba na Beverly Hillsu, u koji navodno zalaze neke od najvećih svjetskih zvijezda. Čovjek koji stoji iza svega, Damon Lawner, zajedno sa svojim timom osmišljava zabave po uzoru na Kubrickov film "Oči širom zatvorene". Orgije se odvijaju pod maskama, obavezan 'dress code' za muškarce su odijela, a seks igračke i razne druge perverzarije dio su ponude, prenosi Daily Mail.

Godišnje članstvo u klubu iznosi vrtoglavih 12 000 dolara, a penje se do čak 75 000. Vlasnik kluba nije otkrio što bi točno ušlo u tu cijenu, ali spominju se erotski tečajevi, privatne masaže i plesovi, kao i orgije pod maskama.


Ono što je u čitavoj priči najviše zainteresiralo javnost lista je navodnih imena članova, a najveće iznenađenje informacija je da Gwyneth Paltrow zajedno sa svojim dečkom, producentom serije Glee, redovito prisustvuje zabavama. 

 

Last sunset in #umbria

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

 

item - id = 509316
related id = 0 -> 1013212
related id = 1 -> 1010541
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. studeni 2021 19:47