StoryEditorOCM
ŽivotGENIJALNA IDEJA

Ono kad netko parkira toliko blizu vašeg auta da jedva možete ući... Jedan se vozač lukavo sjetio kako doskočiti takvima

Piše MOZAIK SD
20. kolovoza 2024. - 23:28

Zbog uskih parkirnih mjesta, sve većih automobila i krupnijih ljudi, mnogi se vozači češće nađu u situaciji da jedva uspiju ući ili izići iz automobila. A neki ne mogu to ni napraviti bez da oštete automobil pored sebe, piše Mirror.

Jedan je vozač, koji je očito češće imao taj problem, smislio dobar plan. Napravio je naljepnicu na kojoj piše:  "Molim vas, nemojte parkirati preblizu. Ja sam debeo".  Na ovaj način pokušava upozoriti ljude da postoji velika šansa za oštećenje njihovih limenih ljubimaca ako su preblizu parkirali.

Westen Champlin je fotografirao njegov automobila s naljepnicom te objavio na Facebooku uz tekst: "Danas sam parkirao svoj kamion pored ovog automobila."

Westenu su se javili pratitelji koji su priznali da imaju isti problem, a jedna osoba je napisala "Trebam ovu naljepnicu!", a druga  "Morat ću ih napraviti. Ovo mi se dogodilo toliko puta. Jednom sam morao čekati da gospođa završi s kupnjom jer je parkirala preblizu mog automobila."

"Kad sam bila u devetom mjesecu trudnoće, neki klinac se parkirao tako blizu mog auta da nisam mogla ni vrata otvoriti. Morala sam se trudna prebaciti na suvozačevo mjesto kako bih izišla iz auta. Nepotrebno je reći da mi je to dalo novu perspektivu i ne smeta mi parkiranje straga jer nikad ne znaš kome otežavaš dan time što nisi obziran."

"Ja nisam debela, ali treba mi jedna naljepnica na kojem piše ‘ja sam nespretna‘", napisala je jedna pratiteljica.

Western je uskoro objavio još jednu zanimljivu fotografiju, a ovaj put je stavio natpis: "Ja sam učitelj s četiri posla. Molim vas, ‘škorcajte‘ Teslu."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 10:53