StoryEditorOCM
ŽivotNE STAJE OD POSLA

On je jedini ‘istjerivač ušiju‘ u Hrvatskoj; očistio je 10 tisuća glava! Otkriva u kojem gradu je situacija kao u hororu

Piše Marijana Cvrtila
8. rujna 2024. - 21:00

Vratile su se "beštije", a škola samo što nije počela! Masa šampona, sprejevi, neki čak iz inozemstva ili oni specijalni iz susjedne Bosne i Hercegovine, posebni češljevi, u očaju i narodni recepti poput lavande, ma i majoneze (?!) – ništa ne pomaže. Kreće panika, neki se s tom pošasti bore mjesecima, obitelji su na rubu izdržljivosti, alarmiraju se i upozoravaju prijatelji, poznanici, suze lete na sve strane. I onda se netko dosjeti ili prišapne – zovite Gorana!

Uši, gnjide, grozni i dosadni nametnici o kojima obitelji s djecom znaju sve, a nerijetko izlaze kao poraženi u borbi s njima, već su više od 12 godina na meti uspješnog recepta koji je razvio Goran Vlah, 52-godišnji Zagrepčanin i jedini hrvatski profesionalni istrebljivač ušiju i gnjida s obrtom za usluge V-LASI, registriranim za to. Vjerovali ili ne, kroz njegove je ruke (zaštićene rukavicama) u tih 12 godina prošlo, prema vlastitim procjenama, 10.000 različitih glava koje je očistio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 10:39