StoryEditor
ŽivotI DALJE SU 'DOGAĐAJ'

Okolo se grle i poziraju s drugima, ali fotoreporteru nisu promakli: Goran Navojec i splitska glumica ne odvajaju se jedno od drugoga

Piše M.K.
23. siječnja 2019. - 11:57

Puno emocija i reakcija izazvala je sinoćnja zagrebačka premijera monodrame “Mistero Buffo”, u izvedbi poznatog glumca Dražena Šivka i režiji svestrane umjetnice Lee Delong.

Šivak se u ovoj kontroverznoj predstavi, koja je svojevremeno sablaznila Vatikan, morao transformirati u preko 30 likova, a kolegice poput Marije Škaričić i Doris Šarić Kukuljice, koje su ga poslije premijere srčano grlile, svjedočile su koliko je bio uspješan u dvojoj ulozi.

Premda su na druženju nakon premijere u Zagrebačkom plesnom centru umjetnici rado ćaskali i pozirali u raznim kombinacijama, zajednički dolazak Gorana Navojca i Marije Škaričić na garderobu nije promakao našem fotoreporteru.

Premda njihova veza sad traje više od dvije godine, zbog činjenice da po pitanju privatnog života samozatajni glumci o njoj još uvijek javno ne govore, i dalje su svaki put zanimljiv "događaj".

Bjelovarac Navojec i uspješna splitska glumica prvi put su viđeni zajedno na izložbi "Pređu u spomen" u Dubrovniku početkom kolovoza 2016. godine, uslijedio je zajednički boravak na Braču, a posljednjih godina ih se često snima na raznim premijerama ili u điru po Zagrebu.

U večernjem izlasku na istom mjestu uživao je i Mile Kekin sa suprugom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

02. prosinac 2020 11:19