StoryEditorOCM
ŽivotPrijatelji obitelji

Održava se humanitarni ženski turnir u balotama, prihod ide za opremanje prostorija za djecu s poteškoćama u razvoju

Piše MOZAIK SD
6. ožujka 2023. - 16:51

Udruga ‘Prijatelji obitelji’ koja djeluje na području grada Trilja organizira humanitarni ženski turnir u balotama pod nazivom ‘Žene za žene’ koji će se održati 12. ožujka na terenima kod ugostiteljskog obrta Osmina – Blizanci, na Gazu (Jabuka, Trilj). Osim sportskog dijela natjecanja, svi sudionici i posjetitelji će se moći družiti i počastiti primjerenim sadržajem, piše Ferata.hr. Sav prihod od uplata namijenjen je opremanju prostorije za djecu s poteškoćama u razvoju.

Neprofitna udruga ‘Prijatelji obitelji’ bavi humanitarnim radom, bazirana je na socijalno ugrožene obitelji, a najviše su u dosadašnjem radu pomagali ženama oboljelima od malignih bolesti, njihovim obiteljima i djeci s poteškoćama u razvoju.

Nažalost, broj potrebite djece s poteškoćama u razvoju u ovoj sredini nije zanemariv, a oni nemaju zajedničke prostorije za razvoj, rad, igru i inkluziju s drugom djecom kroz fizioterapeutske vježbe, igru, ples i razne radionice. 

Osim sudionica, turnir svake godine privuče i veliki broj posjetitelja. Ako netko nije u mogućnosti sudjelovati, a želi podržati Udrugu u daljnjem radu, svoju donaciju može uplatiti na račun: HR4924920081100045889. Kontakt emailom je prijateljiobitelji@gmail.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2023 16:18