StoryEditorOCM
Životprogon ili empatija

Odgojna ‘metoda‘ koja je podijelila društvene mreže: ‘Ovo je zlostavljanje!‘, ‘Ma nije, djeca su previše razmažena!‘

Piše mozaik sd
24. svibnja 2023. - 14:01

Silne rasprave na društvenim mrežama izazvala je objava snimke na kojoj otac nosi dijete za jaknu, a zbog čega je optužen za "zlostavljanje djece". 

Dijete očito odbija ustati pa ju otac hvata kao vrećicu iz dućana i nosi. I dok je to nekima samo smiješno, i tek još jedna od svakodnevnih situacija iz "odgoja djece", drugi u tome vide čin zlostavljanja i traže kazneni progon, prenosi Daily Mail.

‘Jednostavno, mrzim to.. treba poštovati ​​emocije i osjećaje svoje djece.., tako bezosjećajan čin‘, rekla je jedna mama.

Neki su stali na očevu stranu i konstatirali da su ‘djeca razmažena‘ čak sugerirajući da ostavi dječaka na prilazu da razmisli o stvarima.

image

Otac je izgubio živce...

Screenshot/dm/

I zaista, umjesto da pokuša nagovoriti dijete da uđe u kuću, nezadovoljni otac ne propušta ni trenutak te grabi djevojčicu za jaknu i podiže je kao vrećicu punu stvari. Djevojčica se ne buni dok visi u zraku na putu prema kući...

Neki od komentatora su se šalili da je sve izgledalo "toliko udobno" da su i sami to poželjeli učiniti, dok su drugi rekli da se svatko treba poistovjetiti s pozicijom u kojoj se našlo dijete.

‘Oh, ne mogu vjerovati da bi to učinio, to je zlostavljanje djeteta‘, jedan je od komentara...

Video možete pogledati OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 10:22