StoryEditor
Život'ŽENE POVJERLJIVO'

Novi projekt, stara ekipa: Daniela Trbović dobila novu emisiju na HRT-u koja će poučavati i muškarce

Piše JL
12. ožujka 2017. - 09:49
danijela trbovic.JPG

Nakon godinu dana stanke, koliko je prošlo od showa “BezVeze”, Daniela Trbovićvraća se u udarni, elitni termin Hrvatske televizije. Bit će to dvostruki povratak jer se vraća u format kojim definitivno suvereno vlada - u talk show.

Riječ je o novom projektu nazvanom “Žene, povjerljivo!” koji s emitiranjem kreće 28. ožujka, a emitirat će se jednom tjedno, i to utorkom na Drugom programu HTV-a, piše Jutarnji.

- To je emisija o ženama, koju rade žene, za žene - brzopotezno je u svom stilu definirala show Daniela Trbović. Urednice “Žene, povjerljivo!”, čije je snimanje počelo prošli tjedan, su Maja Tokić i Nataša Kolbas.

- U svakoj emisiji imat ćemo po tri gošće i četiri rubrike, tako da nije riječ o standardnom talk showu. Nataša Kolbas radit će rubriku ‘Žena zmaj’ koja će se baviti svim ženama vrijednim divljenja u bilo kojem pogledu.

Reporterka Martina Validžić imat će ‘Žene s terena’, a Barbara Majstorović Ivezić radit će rubriku ‘Da mogu...’ koja će se baviti gledateljicama, ženama koje nisu iz javnog života. I da, bit će nešto i za naše muške gledatelje, jer ići će i ‘Iz muškog kuta’ Maje Tokić - objasnila je.

Inače, Trbović će unatoč novom projektu ostati u voditeljskoj ekipi “Dobro jutro, Hrvatska”. Realizatorica projekta je Anamaria Corazza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. travanj 2021 02:57