StoryEditorOCM
ŽivotČESTITAMO!

Napustio kamp ‘vatrenih‘ zbog dobrog razloga: Josip i Lana zaljubili su se prije pet godina, a sad su i proslavili!

Piše D.J./JL
30. svibnja 2024. - 08:10

Hrvatski nogometaš Josip Juranović oženio je svoju dugogodišnju djevojku, Riječanku Lanu Miholjević još prošle godine, ali samo kod matičara. Sinoć je mladi par priredio vjenčano slavlje za obitelj i prijatelje, a na svadbi je bila i team menadžerica hrvatske nogometne reprezentacije, Iva Olivari, piše Jutarnji list.

Upravo je ona na svom Instagram profilu podijelila video prvog plesa mladenaca, koji pršte od sreće i zadovoljstva. S osmijehom na licu odradili su prvi ples za deset, a mladenka je blistala u dugoj, bijeloj vjenčanici bez rukava.

image
Instagram/iva Olivari/
image
Instagram/iva Olivari/

Iako je Juranović pozvao i druge reprezentativce, trener Zlatko Dalić nije ih pustio iz Rijeke, gdje su započele pripreme za Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Tako je branič dobio slobodan dan za svoje veliko slavlje, s obzirom na to da je taj datum rezervirao još prije gotovo 18 mjeseci.

image
Instagram/iva Olivari/
image
Instagram/iva Olivari/

Nogometaš Union Berlina i Riječanka zaljubili su se prije pet godina u Splitu, a u tom su se gradu i zaručili u svibnju 2022. Tada su odmah spojili ugodno s korisnim pa su proslavili i njezinu prvostupanjsku diplomu.

image
Instagram/iva Olivari/

Upoznali su se preko prijatelja, a Juranović je jednom prilikom izjavio da ga je Lana odmah osvojila, iako o nogometu nije znala puno. Danas pak ne propušta nijednu utakmicu, bilo uživo ili na televiziji, te je svome suprugu najveća podrška. Zanimljivo, Lana dolazi iz sportske obitelji - njezin tata je jedan od najboljih hrvatskih biciklista, Vladimir Miholjević. Brat Fran također ide tatinim stopama te ostvaruje brojne uspjehe.

image
Instagram/iva Olivari/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 02:18