StoryEditorOCM
Životuputili su apel

Nina nudi humanitarni koncert, Čolić poslao kamion pun vode, Severina uputila apel... Svi žele pomoći stradalima u BiH

Piše Scena SD
5. listopada 2024. - 18:15

Nezapamćene poplave u BiH nisu ostavile ravnodušnima ni poznate osobe.

Nina Badrić na Instagramu je podijelila broj telefona pozivom na koji građani Hrvatske mogu pomoći unesrećenima. "Ajmo Hrvatska, bar po jedan poziv", stoji u objavi.

- Teško je gledati katastrofu koja vam je odnijela ljudske živote, domove i prouzročila nesagledivu štetu i bol. Moje misli i molitve su uz sve obitelji koje su izgubile svoje voljene i domove. Bosna i Hercegovina je uvijek bila zemlja gdje sam široke duše i velikog srca dočekana i boli me vaša bol. Nudim se nadležnim institucijama da organiziram humanitarni koncert kada se ukaže prilika, gdje će sav prihod od koncerta biti usmjeren unesrećenim obiteljima. Do tada, moje misli i molitve su s vama - napisala je Nina.

Zdravko Čolić koji je rođen u Sarajevu poslao je kamion s vodom za unesrećene i pozvao sve da pokažu solidarnost.

Na solidarnost je pozvala i Severina. Pjevačica je uputila apel prema javnosti za pomoć i donacije.

image
Instagram

Nakon Baby Lasagne koji je trebao održati koncert u Sarajevu, pa ga je odgodio, to je učinila i Marija Šerifović.

- Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati. Zbog strašnih poplava u BiH, odlučila sam da koncert koji je bio zakazan u Sarajevu za 12. listopad, pomaknem za 28. prosinac. A za pjesmu i radovanje će biti vremena. Svaka kupljena karta za 12.10, vrijedit će za 28.12. A ja... Ja sam tu za sve, pišite mi u DM, dat ću sve od sebe da pomognem ugroženima u ovoj strašnoj nevolji. Volim vas sve, čuvajte se - napisala je pjevačica na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. listopad 2024 18:36