StoryEditorOCM
ŽivotSTRAŠAN GUBITAK

Nikolina Pišek na rubu suza prvi put pred kamerama progovorila o smrti supruga i krivnji koju osjeća. ‘Oprostite, meni malo drhti glas‘

Piše MOZAIK SD
15. listopada 2022. - 13:04

Nikolina Pišek po prvi put je progovorila o smrti supruga Vidoja Ristovića pred kamerama. Naime, nedavno je objavljeno kako se vraća voditeljskom poslu te kako će na UNI TV voditi emisiju "Donna". Ususret prvoj epizodi objavljen je isječak u kojem Pišek na rubu suza komentira svoju tešku životnu situaciju u kojoj se našla.

 

- Oprostite, meni malo drhti glas - započela je Pišek te nastavila:

- Što god da uradim i kako god da se postavim, ja ću dočekati neku osudu, s neke strane. Tako da mislim da je ta pozicija, udovica, koja se istovremeno treba nositi sa strašnim gubitkom... Kao da nosim nekakvu krivnju, kao da je na meni neki krimen, kao da sam ja nešto skrivila - kaže Pišek u video isječku.

 


 

Emisija koju će Pišek voditi temelji se na intrigantnim i životnim temama koje neće gledatelje i medijsku javnost ostaviti ravnodušnima. Jedinstven spoj svestranih, elokventnih, uspješnih i karakterno različitih dama će dati poseban šarm i dinamiku emisiji, pojasnili su s UNA TV-a.

 

Inače, i sama Pišek se pohvalila novim angažmanom na svom Instagram profilu.

- Vrijeme je za novo poglavlje, nove teme i priče, a ova emisija je odraz mog kuta gledanja na život. Veliki sam esteta u duši, ljepota u kojoj živimo i ljepota življenja je nešto što mene najviše određuje i što ću pokušati prenijeti kroz emisiju i na gledatelje. I pored brojnih događanja oko nas, mislim da je važno da iz medija čujemo i optimistične poruke. Pričat ćemo otvoreno o spektru pitanja oko kojih se vrti suvremeni život. Različitost stavova će upravo donijeti dinamiku i zanimljiv ton, bit će lepršavo, poletno, informativno, osnažujuće, a sve s ciljem da se uljepša život u našem zajedničkog prostoru, da jednostavno poboljšamo svijet oko nas - napisala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. lipanj 2023 11:07