StoryEditor
ŽivotKOBNE STRASTI

Nesretni Hrvat završio na operaciji jer mu je vibrator zaglavio u anusu, vibrirao je cijeli dan, pa je zabrinuta supruga morala pozvati Hitnu

Piše PSD
3. studenog 2017. - 16:18
vibrator

Supruga je sva u panici nazvala đurđevačku Hitnu pomoć misleći da joj muž doživljava infarkt, a kad su medicinski djelatnici stigli i otkrili o čemu je riječ, infarkt su umalo dobili oni, a nesumnjivo ni supruzi nakon bolne spoznaje nije bilo lako.

Kad je Hitna pomoć stigla u kuću u okolici Đurđevca, muškarac nije ni približno izgledao kao da je na izdisaju, a medicinskoj ekipi je rekao da će im sve priznati, ali da žena i djeca izađu iz prostorije, javlja Podravina.hr.

Oni su to i učinili, a onda je uslijedio još veći šok. Priznao im je da mu u anusu cijeli dan vibrira vibrator kojeg je pokušao izvaditi na sve moguće načine, no kad je shvatio da ne ide, tražio je liječničku pomoć.

Ekipa ga je, kako piše portal Podravina.hr, odvezla u koprivničku bolnicu, gdje je podvrgnut operativnom zahvatu da bi mu izvadili vibrirajući umetak. Kako se doznaje, muškarac se uspješno oporavio. Je li i supruga, ne zna se.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. svibanj 2022 04:35