StoryEditor
ŽivotZANIMLJIVA METODA

Nemate sitnoga za otključati kolica u trgovini? Snalažljivoj gospođi 'upalili su se klikeri', iskoristila je predmet koji svi imamo sa sobom

Piše I. P.
17. rujna 2019. - 17:11
shutterstock_555190108

Sigurno vam se nekada dogodilo da se zaputite u veliku kupovinu, dolazite pred dućan, posežete za novčanikom i tražite kovanicu kako biste mogli uzeti kolica, i ne nalazite ništa. 

U panici razmišljate je li bolje zamoliti nekoga da vam posudi dvije kune ili se možda sustav otključavanja kolica može preveslati?

O ovoj ideji nedavno je pokrenuta rasprava na Twiteru. 

Korisnica pod nadimkom @leninsgf_  otkrila je svoju metodu otključavanja lanca kojim su povezana kolica bez da ubaci kovanicu. Naime, ona se dosjetila da umjesto kovanice u utor ubaci okrugli dio ključa. 

 

Njezin post koji je u kratkom roku dobio preko stotine lajkova, a izazvao je različite reakcije. Neki su komentirali da bi ključ mogao ostati zaglavljen u kolicima pa da bi mnogi kupci mogli ostati pred kućnim vratima bez ključa.
Jedan korisnik napisao je da se služi ovom taktikom već godinama, a jedna žena napisala je da je to pokušala i ozlijedila se.
 

 

- Sve je super dok ga ne zaboravite izvaditi nakon kupovine. Odvezete se doma i dođete do ulaznih vrata i shvatite da ste ga ostavili u kolicima - napisao je korisnik steviec102.

 

Drugi su bili oduševljeni idejom koju, u slučaju nužde, vrijedi i isprobati.

Izdvojeno

10. srpanj 2020 10:51