StoryEditorOCM
ŽivotAMELIA SPENCER

Nećakinja princeze Diane udala se na spektakularnoj ceremoniji na vrhu planine u blizini Cape Towna

Piše MOZAIK SD
22. ožujka 2023. - 22:28

Nakon što su na svojim društvenim mrežama podijelili snimke dugog i intenzivnog vikenda prije vjenčanja s nekoliko proslava oko sretnog para, časopis ‘Hello!‘ najavio je fotografsko izvješće s vjenčanja nećakinje princeze DianeAmelije Spencer i Grega Malletta

U ovom trenutku, točan dan kada je vjenčanje bilo nije poznato. Bilo kako bilo, bez potvrde određenog datuma, Amelia i Greg vjenčali su se u Južnoj Africi, točnije u Cape Townu, mjestu gdje su se prvi put vidjeli i gdje je započela njihova ljubavna priča. Podsjetimo: Par se upoznao u studentskim danima i od tada su postali nerazdvojni. Duga veza koja je otišla korak dalje 22. srpnja 2020. kada su se zaručili.

"Ovo je bio najbolji dan. Zamolio sam ljubav svog života da provede ostatak života sa mnom, a ona je pristao. Ne mogu biti sretniji i volim te svim srcem." Ovom prekrasnom izjavom ljubavi Mallett je sa svim svojim pratiteljima na društvenim mrežama podijelio da je zatražio ruku nećakinje Lady Di.

Zbog pandemije zaruke su se odužile, ali već prošle godine se spominjalo kako bi vjenčanje trebalo biti u ožujku 2023. godine.

"Četiri mjeseca do vjenčanja s ljubavi mog  života"  poruka je koja je još u studenom pratila video koji je Greg postavio na svoj Instagram.

Ovog vikenda društvene mreže Amelije i Grega preplavile su fotografije, ovaj put prije vjenčanja. Ono što smo isprva mislili da je višednevno slavlje s prijateljima, završilo je najavom njihovog vjenčanja koje se vjerojatno održalo u subotu, 18. ožujka.

image

Lady Amelia Spencer i Greg Mallett

Planet Photos/Planet/Profimedia

Kako otkriva časopis "Hello!", na njihovom intimnom vjenčanju bilo je tek nekoliko članova obitelji i prijatelja. Slavlju nije prisustvovao otac  Charles Spencer, koji je, prema pisanju medija, nastavio s uobičajenim životom u svojoj engleskoj kući Althorp House. Također nije otkriveno je li njezina majka Victoria Lockwood prisustvovala vjenčanju.

Lady Kitty su do oltara dopratili njezin brat Louis Spencer (29) i polubrat Samuel Aitken.

Za vjenčanje su Amelia i Greg odabrali farmu La Cotte kojaje smještena na vrhu planine, ruralni prostor koji datira iz 1698. godine smješten u Franschhoeku, gradiću u pokrajini Western Cape i jednom od najstarijih gradova u Republici Južnoj Africi oko 75 kilometara od Cape Towna. Tabloid Daily Mail piše da je par prethodno bio na drugim vjenčanjima na toj farmi te da su se, s obzirom na prirodne ljepote i šarm, zaljubili u to mjesto.

image

Lady Amelia Spencer 

Giordano Riccardo/ipa/abaca/Abaca Press/Profimedia

Amelia Spencer je kći grofa Charlesa Spencera, mlađeg brata princeze Diane i njegove prve supruge, bivšeg modela Victorije Lockwood, danas Aiken. U tom braku rođeno je četvoro djece - kći Kitty (32), blizanke Amelija i Eliza (30), te sin Louis (29), nasljednik obiteljske titule. Blizanke su imale četiri godine kada su njihovi roditelji odlučili napustiti obiteljsko imanje Althorp u Northamptonshireu (gdje danas počiva princeza Diana) i preseliti se u Cape Town u Južnoafričkoj Republici.

Godine 1997. Charles i Victorija odlučili su se rastaviti. On se vratio se u Veliku Britaniju, dok je Victorija ostala s kćerima u Cape Townu. Školovanje su djevojke nastavile u Cape Townu, na tamošnjem sveučilištu, gdje je Amelia upoznala budućeg supruga Grega Malleta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2023 06:38