StoryEditorOCM
Životreality zvijezda

Nakon smrti supruga splitska ‘vampirica‘ Olja prolazi kroz još jedan bolni gubitak: ‘Osjećam se kao da mi se srušio cijeli svijet...‘

Piše Mozaik SD
10. kolovoza 2022. - 20:03

Splitska reality zvijezda Olja Einfalt ostala je bez tate Borisa koji je jutros preminuo u 85. godini u Njemačkoj. Tužna vijest 'vampiricu' je dočekala u Splitu, a kad je čula da joj je otac zauvijek zatvorio oči, osjećala se kao da joj se cijeli svijet srušio, jer su sestra i ona bile jako vezane za tatu.

- Prije nekoliko godina imao je moždani udar i više nikad nije bio isti. Posljednih mjeseci počeo se gasiti... Žao mi je što nisam uspjela biti uz njega kad je odlazio. Nedavno sam ga posjetila i sretna sam jer je znao koliko ga volim - kratko nam je rekla Olja čija je majka umrla 2011. godine.

Sutra putuje u Hamburg gdje će biti posljednji ispraćaj njenog oca koji je bio liječnik.

image

Olja i njezini roditelji

Privatni album

Velika ispovijest ‘splitske vampirice‘ koju gledamo u showu Ljubav je na selu: ‘Nije me strah zatvora, ja sam u cijeloj priči gubitnica!‘ Priča nam i o četiri spontana pobačaja...

Prije tri godine Olja je ostala bez supruga Marka Mihovilovića o čemu je pričala za naš portal.

- Marko je bio moja prva i jedina ljubav. Nije želio da mu se miješam u posao, imao je svoju viziju posla. Davao mi je prostor da se bavim dizajnom i slikarstvom, dok je on vodio brigu o dućanima. Pomalo je bio tvrdoglav. Krah firme koji se dogodio za vrijeme velike gospodarske krize 2008. jako ga je pogodio. Čak više nego mene jer nisam toliko bila zaokupljena profitom.

image

Olja i suprug Marko

Privatni album

Mučilo ga je što je založio stanove roditelja ne bi li spasio što se spasiti da. Obitelj nas je okrivila da smo sve uništili, to ga je užasno grizlo. Prije smrti dosta se promijenio i povukao u sebe. U godinu dana se razbolio, dobio je karcinom pluća, iako je prestao pušiti deset godina prije smrti. Nije se mogao pomiriti s time da odlazi. Bila sam cijelo vrijeme uz njega. Sve dok nije zatvorio oči vjerovali smo da će se izvući - rekla je Olja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. lipanj 2023 01:52