ŽivotVeliko finale

Nakon kraljevskog vjenčanja slijedi uzbudljivi VIP party: pozvano je samo 'sretnih 200', detalji slavlja čuvaju se u strogoj tajnosti, no neke informacije su ipak procurile...

Piše PSD, JL
19. svibanj 2018. - 19:17
2018-05-19T142059Z_1388752004_RC1F97986FC0_RTRMADP_3_BRITAIN-ROYALS.JPG

Nakon dana uzbudljivih formalnosti i popodnevnog primanja kod Kraljice, novopečeni mladenci Harry i Meghan; vojvoda i vojvotkinja od Sussexa imat će priliku za opuštenijom proslavom  na najpoželjnijem VIP after partyju godine, koji će se upriličiti u bajkovitom Frogmore imanju, gdje su mladenci odlazili na piknike kada su se upoznali.

Samo staklena statua za večernje primanje, kako navodi britanski ´The Sun´ njihovog domaćina, princa Charlesa koštala je 300.000 funti, a govori se da će u zabava na raskošnom imanju koje se proteže kroz  33 hektara privatnih vrtova biti tematska, te će uz tropske motive, po uzoru na omiljen noćni klub mladenca, zabaviti njihovih 250 najbližih uzvanika.

Kuća na Frogmore imanju, inače, privatna oaza kraljevske obitelji, u pravilu zaklonjena od očiju javnosti, sagrađena je u osamdesetima,a  posljednjih se godina koristila za ostale kraljevske funkcije, uključujući i druge prijeme za vjenčanja. 

 


Među odabrane goste ove zabave koja će se održati u najvećoj privatnosti, uz najužu obitelj, te samu kraljicu Elizabeta II. i princa Philipa, očekuje i vojvotkinja od Walesa, Charlesova supruga Camilla, te William i Kate, kao  princeze Beatrice i Eugenie.

Poznato je da su na zabavu pozvani i glumci iz serije “Face” s kojima je glumila Meghan, njezine prijateljice glumica Priyanke Chopre, dizajnerica Mishe Nonoo, stilistica Jessice Mulroney i britanska reality zvijezda Millie Mackintosh. Elton John je zasigurno pozvan i izvest će neke od svojih hitova.

Pozivnice za večeru nekima su donijele i razočaranje - s popisa 'sretnih 200' otpale su Sarah Ferguson, bivša supruga princa Andrewa, i Chelsy Davy, bivša Harryjeva djevojka, a moglo se primijetiti da među elitom nema ni Pippe Middleton, sestre Kate Middleton. 

 

#KRALJEVSKO VJENČANJE