StoryEditorOCM
ŽivotJEDNOMINUTNI VIDEO

Nakon Kevina evo i njega: Google izbacio novu 'Sam u kući' reklamu, ovaj put s lopovom Harryjem

Piše V.P.
1. veljače 2019. - 23:23
Joe Pesci u reklami Googlea

Prije nešto više od mjesec dana Macaulay Culkin je u reklami Googlea ponovno utjelovio Kevina iz filma 'Sam u kući', sada u odraslom izdanju.

Ovaj potez popularnog internetskog pretraživača pokazao se kao pun pogodak jer je jednominutni video dosad vidjelo više od 39 milijuna ljudi diljem svijeta.

Baš kao u filmskoj inačici koja broji čak pet nastavaka i reklama na Googleu je dobila novi dio. I dalje traje jednu minutu, a u glavnoj je ulozi umjesto Macaulaya Culkina 'ljepljivi bandit' Harry, odnosno glumac Joe Pesci kojeg vidimo kako sjedi s prijateljima i gleda odraslog Kevina u prvoj reklami.

- Sam je u kući. Znate, ime filma je Sam u kući. Samo što je odrastao sad, kaže Pesci prijateljima i govori im da sad slijedi njegov dio.

Gledatelji su ga zasuli komplimentima i pišu mu kako izgleda znatno mlađe od svojih 75 godina. Jedino što zamjeraju je nepojavljivanje drugog lopova Marva kojeg je u filmu glumio Daniel Stern. No kako je krenulo, možda se upravo on pojavi u sljedećem Home Alone videu Googlea.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. listopad 2023 13:52