StoryEditor
ŽivotPogledajte snimku

Nakon iscrpljujuće regate, odspavao tri sata i uputio se na zahtjevni trening: Ivica Kostelić izdržao je ono što bi rijetki priveli kraju, sve je dokumentirao u videu 

14. studenog 2019. - 22:27

"Prekrasna zora", primjećuje na početku snimke Ivica Kostelić, tada na putu za tradicionalnu 17. po redu pučinsku regatu, popularnu Jabuku, koja zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta nije imala ove godine noćni start, već je krenula ujutro, točno u 7 sati.

Proslavljeni skijaš objavio je snimku s puta na koji se uputio, poput ostalih natjecatelja iz Vodica, u društvu svoje ekipe i kapetana Ivana Kljakovića Gašpića, zvanog "Bambija". U posadi ih je, kako tumači sportaš, bilo osam, a cijeli put dokumentiran je na Kostelićevom YouTube kanalu.

"Regata je prošla malo ispod očekivanja, znali smo da je brod brz, imali smo dobru brzinu, međutim, umjesto kvalitetnog plasmana, imali smo slabiji... Nismo baš bili na razini, ja bih rekao, mogu reći da mi je žao zbog rezultata, ali s druge strane mi je drago što smo odradili ovu jako izazovnu regatu. S drugim brodom završili smo bez problema", opisao je natjecanje iz svoje persperktive Bambi. Od 106 natjecatelja, pak, završili su na visokom sedmom mjestu.

A u snimci koja točno pokazuje koliko je zapravo sportski duh potreban kod ovakivih pothvata, Kostelić nakon iscrpljujuće utrke i tri sata sna već ima novi "zadatak" - offshore treningna Biševu u teškim, "mokrim i jesenskim" vremenskim uvjetima. Sve možete vidjeti u njegovom YouTube uratku, koji sigurno oduševljava obožavatelje ovog zahtjevnog sporta.

Izdvojeno

14. srpanj 2020 01:21